Wysłany: 09-12-2010, 15:29 Zamienię Sherwood Maximus na Apeks Flight
Zamienie automat na zimne wody Sherwood Maximus na Apeks Flight.
Sherwood w stanie wizualnym bardzo dobrym (jakies drobne ryski na plastikowych elementach) i stanei technicznym idealnym (automat ma dwa lata, pełny serwis Ist, IIst i octopusa wykonany po sezonie pod koniec wrzesnia b.r. w Vertigo, pomierzone opory oddechowe 0.72 J/l)
SRB7600. DIN 300 bar (dokładniej mówiąc w tej chwili jeszcze jest INT ale właśnie czekam na przesyłkę z DIN kit-em takim jak ten: http://www.leisurepro.com/Prod/SWDDA.html
Czyli w zasadzie można powiedzieć że i INT i DIN, bo można łatwo zamontować albo jedno albo drugie przyłącze (to nie są przejściówki DIN-INT tylko wymienne złącza).
wersja z nowym purge butonem, żebym miał apeks flight od ręki bym się z tobą wymienił
możesz mi napisać gdzie dostałeś din kita?? bo ja mam tez int (waży tyle co sam automat)
no i lepiej mieć 300 bar
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum