Stopień nurkowy: ARTmx
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2766 Skąd: w-wa
Wysłany: 02-12-2011, 23:03 Filmy z popularnych miejsc
Poniżej wrzucam linki do dwóch dobrze zrobionych filmów z popularnych wyrobisk. Przyznaję, że z zaciekawieniem oczekiwałem na końcowe napisy aby dowiedzieć się, który z naszych filmowców stworzył te dzieła ... jakież było moje zdziwienie, gdy zobaczyłem nazwiska twórców .....
_________________ Pozdrav
"And remember; any diver can abort any dive at any time for any reason."
Moja strona www.podlustremwody.pl
Stopień nurkowy: ARTmx
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2766 Skąd: w-wa
Wysłany: 03-12-2011, 10:47
Paco napisał/a:
a niby czemu to cię dziwi?
Spodziewałem się Ciebie, Konrada albo innego Cardasha
Wy "tylko" albo jaskinie po całym świecie albo jakieś inne wraki tymczasem koparki czy zakrzówek, albo nie daj boże jakieś jeziorko to tak jakoś nie bardzo, tak jakby nie było warto
_________________ Pozdrav
"And remember; any diver can abort any dive at any time for any reason."
Moja strona www.podlustremwody.pl
Pomógł: 2 razy Dołączył: 15 Kwi 2009 Posty: 428 Skąd: Żelechów, Żabia Wola
Wysłany: 03-12-2011, 11:04
No właśnie przedwczoraj byłem na Zakrzówku i bardzo żałowałem że nie mam ze sobą kamery obserwując olbrzymiego karpia "pasącego" się przy samolocie nie dalej niż metr od nas (byłem z Anią)
Dobry film, konsekwentnie zmontowany, cięty pod muzyke, i fajne szerokie kady...
ciekawy jestem kiedy jest taka wizura na koparkach, bo ja jeszcze takiej nie doświadczyłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum