Stopień nurkowy: * * Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 21 Wrz 2008 Posty: 88 Skąd: Leszno
Wysłany: 06-09-2010, 16:43
Temat ucichł, ale może komuś przydadzą się "nuffki sztuki".
Dla 2 osób to pewnie szkoda zachodu, ale jak się znajdą chętni to kto wie.
Jeżeli będzie trzeba Martin dopłacić ze względu na małe zainteresowanie i specjalną fatygę to podeślij proszę info na priv.
Odzywam się, ponieważ na całe wakacje byłem "wyautowany" ze względu na złamanie i sądzę że jak już wejdę pod wodę po tej przerwie to będzie sobie trzeba ulżyć kilka razy.
Zapraszam do zakupów i uzupełnienia swoich zapasów.
witam , ja juz wczesniej dostalem 2 szybkozlaczki , ale juz jedna zgubilem , chyba razem z cewnikiem wyrzucilem , wiec chetnie zamowie 2 sztuki od cewnika i 1 sztuke od zaworu
a wiec:
1.IIopezor 2szt od cewnika
2.szczemar 2szt od cewnika, 2 szt od zaworu
3.robertg 2 szt od cewnika
4.kristof79 1 szt od zaworu, 2 szt od cewnika
sorki pomylilem sie najpierw mialem wpisac ile szt od cewnika
a wiec:
1.IIopezor 2szt od cewnika
2.szczemar 2szt od cewnika, 2 szt od zaworu
3.robertg 2 szt od cewnika
4.kristof79 2 szt od cewnika , 1 szt od zaworu
Stopień nurkowy: Tech.Cave
Ubezpieczenie: DAN/VDST Pomógł: 55 razy Dołączył: 28 Sty 2006 Posty: 3501 Skąd: NUE
Wysłany: 09-10-2010, 09:25
Na dzien dzisiejszy mam jeszcze 9 kompletow, ktore moge wyslac w srode. Zainteresowanych poprosze o PW z kompletnym adresem (imie, nazwisko, ulica, kod miasto) oraz iloscia do wysylki.
_________________ [quote:e1aa1c559f="KasiaK"]ja sie nie boje siebie
boje sie tych z ktorymi mialabym plywac[/quote]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum