Witam wszystkich .
Z racji małych porządków nowo rocznych znalazło mi się kilka nurkowych rzeczy. Stąd mała wyprzedaż.
Do sprzedania mam ;
-Skafander neoprenowy firmy Aquata 7+7 do skafandra w komplecie kaptur .Rozmiar skafandra 52 dodam , że mój wzrost to 178. Stan bdb- wykonałem w nim 40nurków-mogę potwierdzić lok bukiem - cena 800pln,
-buty neoprenowe 5mm,firma Scubatech rozmiar M-42-43(stan bdb-40 nurków), cena 50pln,
-rękawice neoprenowe 5mm, rozmiar M/L- stan jak powyżej - cena 50pln,
-wąż octopusa LP 3/8 żółty długość 90cm. Firma apeks-w komplecie z nakładkami uniemożliwiającymi zagięcie węża. stan bdb ok.15 nurkowań- cena 60 pln,
-gruszka do mocowania octopusa, firma Scubatech -cena 10pln,
-gumka do zapasowego automatu na szyje Nowa – cena 30pln,
-pas balastowy na balast miękki, plastikowa klamra- Nowy , długość max 117 cm. Cena 60pln.
Wszelkie dodatkowe informacje – ewentualne zdjęcia wysyłam na dołączone adresy email.
Ps. Proszę też o wyrozumiałość nie zawsze mam czas na siedzenie przed komputerem.
Pozdrawiam Rafał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum