Stopień nurkowy: Full Cave, GUE T1
Ilość nurkowań rocznie: 50
Ubezpieczenie: DAN SPTSLV Pomogła: 3 razy Wiek: 54 Dołączyła: 09 Sty 2008 Posty: 445 Skąd: stolica i okolica
Wysłany: 18-03-2015, 07:13 Pierścienie check-up do przymiarki
Dzień dobry,
Odczuwam potrzebę dokonania przymiarki tych konkretnych pierścieni do suchara (eksperymenty z długością rękawa). Wiem, wiem, istnieją inne modele mające wielu zwolenników ale akurat teraz potrzebuję przetestować właśnie check-up'y.
Może ktoś posiada jakieś leżakujące łamane przez nieużywane (nie będę przecież namawiać do demontażu z suchara) i mógłby udostępnić na dzień czy dwa. Byłoby perfekcyjnie gdyby rzeczony ktoś stacjonował gdzieś w stolicy i/lub okolicy, to uprościłoby logistykę.
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 18-03-2015, 08:40
W domu mam zdjęte pierścienie ze swojego suchara - to najmniejszy rozmiar checkupów.
Najbliższe 3 dni pracuję u siebie, więc zapraszam w wolnej chwili.
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: Full Cave, GUE T1
Ilość nurkowań rocznie: 50
Ubezpieczenie: DAN SPTSLV Pomogła: 3 razy Wiek: 54 Dołączyła: 09 Sty 2008 Posty: 445 Skąd: stolica i okolica
Wysłany: 18-03-2015, 09:08
Monika Brzózka napisał/a:
nie będę przecież namawiać do demontażu z suchara
Wojtek Filip napisał/a:
W domu mam zdjęte pierścienie ze swojego suchara
Wow! Oficjalna wersja będzie taka, że... to specjalnie dla mnie pościągałeś i tej wersji będę się trzymać
A na serio to wieczorem zapakuję suchara do bagażnika i jutro przybywam jak tylko rzucę audytorom z rana porcję papierologii do przeglądania żeby mieli zajęcie na czas mojej nieobecności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum