Pomógł: 8 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Posty: 568 Skąd: Connecticut, USA
Wysłany: 18-01-2012, 23:07 Imprezy nurkowe
Luty, Marzec, to tradycjnie, czas na nurkowe imprezy. W mojej okolicy(New England) szykuja sie trzy:
II Rebreather Workshop na Uniwersytecie Stanowym w Rhode Island 4 lutego;
Klinika BostonSea Rovers w Danvers, kolo Bostonu, Mass - pierwszy weekend marca:
Beneth the Sea w Seacacus, NJ(okolice NYC) w trzeci weekend marca.
Wiem, ze to troche daleko z Polski ale mimo wszystko w poprzednich latach na podobnych spotkaniach udalo mnie sie poznac kilku forumowiczow przebywajacych na wakacjach lub sluzbowe. Takze ponawiam pytanie: ktos sie wybiera?
pzdr
Tomek
Pomógł: 8 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Posty: 568 Skąd: Connecticut, USA
Wysłany: 02-03-2012, 17:39
Nikt sie nie wybiera???
Mala poprawka Boston Show 10-11 Marca. Mam jeden extra bilet na sobote( seminaria i festiwal filmowy), po promocyjnej cenie - jeden z znajomych musi zrezygnowac
Natomiast na BTS, wielka atrakcja - na aukcji mozna nabyc 3 dniowy kurs obslugi Exosuit. zaprojektowanego przez dr Philipa Nuytten'a z Vancouver, BC. 3 dniowy kurs z mieszkaniem i wyzywieniem w Stoughton, Mass. zapewnia firma J.F White.
Na przyszlorocznym BTS (2113) bedzie miala miejsce kolejna aukcja, umozliwiajaca tylko absolwentom kursu na wygranie nurkowania oceanicznego w Exosuicie. Dla przypomnienia ubranko umozliwia nurkowanie do 1000'.
pzdr
Tomek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum