Wysłany: 27-01-2006, 08:06 Zdjęcie w profilu - czyli jak cię widzą, tak do ciebie piszą
Tak sobie pomyślałem, że ilość osób na naszym forum będzie raczej mało imponująca (co w żaden sposób nie przeszkadza w jego egzystencji). Dodatkowo prawdopodobnie 99% z tych osób "zna się" ze sobą z FN 8) - niemniej warto żeby się jakoś pokazać...
Proponujemy dołożenie fotek do naszych profili - żęby to zrobić, trzeba przygotować swoje zdjęcie na swoim kompie, o parametrach podanych na niemal samym końcu formularza rejestracyjnego i wskazać je siłom internetowym, a one je jakimś tajemniczym sposobem wcisną w nasz profil...
Jeżeli ktoś miałby z tym jakikolwiek problem wyślijcie swoje zdjęcie na nasz adres diw@divetrek.com.pl ze wskazaniam z którym nikiem je powiązać 8). Jeżeli ktoś będzie chciał je sobie odświeżyć - wysyłacie następne itd...
Od czasu do czasu będziemy się w takim czy innym gronie spotykać - czasem warto wcześniej uchylić rąbka swojej fizyczności...
Wysłany: 06-02-2006, 22:35
Witam Was, dopiero dzisiaj znalazłem Wasze forum, spotkaliśmy się osobiście na Targach "Wiatr i Woda" w Warszawie. Ładna szata graficzna, podoba mi się pomysł ze zdjęciami, o czym świadczy moje egzystujące od dawna w moim profilu na FN.
Możesz "błysnać" większym zdjęciem 180x140 piks. do 40kb - jeżeli masz oczywiście ochotę.
Jeżeli pojawią się problemy z fotką wyślij ją do nas na diw@divetrek.com.pl - załatwimy sprawę
Co do ideii zdjęciowej - wydaje nam się, że "widząc" rozmówcę łatwiej się z nim "rozmawia".
Fotki w różnej maści wypasionym sprzęcie są extra, ale osobiście wolę niebieskie koszulki...
Co do ideii zdjęciowej - wydaje nam się, że "widząc" rozmówcę łatwiej się z nim "rozmawia".
Fotki w różnej maści wypasionym sprzęcie są extra, ale osobiście wolę niebieskie koszulki...
Ta niebieska koszulka pasuje do waszych niebieskich kurteczek
moje zdjecie jest w formacie bmp i nie moge go załączyć a przerobić nie umiem
Pobierz z netu freekowy program np. IrfanView, np. tutaj ponieważ uzywasz windy 2k. Otwóż w nim zdjęcie i następnie zapisz ponownie zmieniając bmp. na jpg. i gotowe
dla osob, ktore "przypadkiem" zobacza to forum (jak np. 99% moich kolegow z pracy), jedynym sposobem zorientowania sie o tematyce forum sa symbole graficzne - m. in. avatary, gdyz... polskiego nie maja przyjemnosci znac.
tak wiec osobiscie pozostane przy moim, "tradycyjnym", jeszcze z FN, wizerunku.
ps. przy okazji, pozdrowienia dla mojego kolegi za pracy - nurka (prywatnie), ... (zawodowo) - Dan'a
_________________ wrobel.cwirek
---------------------------
public final class WrobelCwirek extends Human implements Thinkable, ScubaDiveable, FreeDiveable{}
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum