Wysłany: 27-11-2013, 19:41 Suchy skafander - Bare Trilam Pro Dry - 1500 zł
Suchy skafander Bare Trilam Pro Dry , rozmiar ML. Skafander używany przez ok. 2 lata , zrobiłem w nim ok. 100 nurkowań.
Mam paragon zakupu i kartę gwarancyjną - wg niej ECN Systemy nurkowe daję 10 lat gwarancji na skafander z wyłączeniem manszet, kryzy i zamka. (skan tego zapisu w karcie gwarancyjnej poniżej)
W komplecie pierścienie i suche rękawice Sitech.
Skafander ma doklejoną w Equesie dużą kieszeń oraz przesunięty zawór upustowy we właściwe miejsce.
Zamek i kryza szczelne, zawory sprawne.
Do wymiany jedna manszeta - nie wymieniałem i nurkowałem tak przez jakiś czas bo i tak na manszetach są pierścienie do suchych rękawic założone
Można by podkleić kieszeń bo się rozkleiła - także nie przeszkadza w nurkowaniu - tylko estetyka.
Stopień nurkowy: Bubblemaker Pomógł: 7 razy Wiek: 39 Dołączył: 05 Sty 2010 Posty: 126 Skąd: Oplau
Wysłany: 12-12-2013, 18:26
Hej kolego, wysłałem ci PW- nie dotarła? Możesz wysłać mi swój numer telefonu. Jestem zainteresowany skafandrem, ale chciałbym uzyskać kilka informacji na jego temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum