Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-02-2014, 21:52 Butla, obudowa do GoPro
Hej.
1.W serwisie od zawsze stoi mi butla o pojemności 10l . Miała służyć jako mini bank gazu do suszenia wymytych części, ale okazała się za mała.
Butla jest biała, nie nurkowana, z płaskim dnem i stożkowym zaworem - wygląda jak nowa.
Nie ma atestu.
Jeżeli ktoś znajdzie dla niej zastosowanie - to poproszę o kontakt (zdjęcie oczywiście uczynię jeżeli ktoś będzie zainteresowany) .
Oddam za książkę - dokładniej 1 szt fajnej książki.
2. Nowa, nieużywana obudowa do kamerki GoPro (model I i II) wraz z dodatkami: jakieś paski na głowę, śruby, przyłącza oraz paczka dodatkowych, tylnych klapek do tej obudowy. Kiedyś chciałem kupić tylko jedną klapkę tak, żeby w obudowie mieściła się kamerka razem z wyświetlaczem, a dostałem paczkę klapek do różnych zastosowań (w komplecie nie ma tej klapki, która była mi potrzebna).
Oddam za książkę - również jedną i też fajną.
Pozdrawiam,
Wojtek
PS.
Kiedyś chciałem oddać kilkanaście nieużywanych węży Apeksa. Wymyśliłem, że za każdy chcę 1zł - nikt się nie zdecydował, a równolegle sprzedawały się używane węże po kilkadziesiąt złotych.
Jeżeli więc, ktoś życzy sobie zapłacić mi za tematyczne sprzęty bo wtedy będą jakoś lepsze , to wymyślę uspokajającą cenę .
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-02-2014, 23:01
Butla ma już nowego właściciela (Lechu 67 wymiana z muzę z Avatara ).
Przypomnę tylko, że butla nie ma ważnego atestu.
Łukasz masz PW.
S. Lem
Wysłany: 05-02-2014, 23:23
Obudowa i inne dodatki ma już nowego właściciela, a ja przeczytam sobie Czas Patriotów .
S. Lem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum