Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 10-12-2013, 19:46 GUE Polska na Facebook'u
Z przyjemnością informuję, że ciągle rośnie ilość osób zainteresowanych zagadnieniami związanymi z ochroną zasobów wodnych i wykorzystaniem do tego celu techniki nurkowania - czyli tego co proponuje wszystkim zainteresowanym GUE.
GUE-nasza organizacja, wykorzystuje wysoki poziom wyszkolenia swoich nurków w wielu miejscach na całym świecie, w tym także w Polsce.
Jak przydatna okazuje się być dobra technika pod wodą możecie zobaczyć m.in śledząc relacje z Projektu Baseline.
Kuba Janowicz założył na Facebook'u stronę GUE Polska.
Miejmy nadzieję, że za jej pośrednictwem pojawi się szersza możliwość kontaktu z polskimi nurkami GUE nie tylko w Polsce, ale i na świecie.
Osoby poszukujące szkolenia, szybciej znajdą wybranego instruktora, z którym będą mogli się łatwo skontaktować.
Użytkowników FB zapraszam do odwiedzenia : GUE Polska - z nowości na stronie foto-relacja z
Global Diving Conference, która 2 dni temu zakończyła się w Portugalii.
Pozdrawiam,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 12-12-2013, 14:29 Re: GUE Polska na Facebook'u
Wojtek Filip napisał/a:
Kuba Janowicz założył na Facebook'u stronę GUE Polska.
To rozumiem, że Kuba za chwilę będzie robił jakiś kurs, skoro tak się zapalił do idei GUE, że aż polską stronę na FB założył?
Kuba, pochwal się co wymyśliłeś, nie daj się prosić...
Stopień nurkowy: STUDENT
Oznaczenie stage: $ Pomógł: 1 raz Wiek: 41 Dołączył: 08 Sie 2008 Posty: 191 Skąd: ZzZ FoTeLa :D
Wysłany: 20-12-2013, 12:25
Czytałem oglądałem i się przyglądałem. Finalnie stwierdziłem że jak dla mnie GUE to mega fajna idea ale brakuje jej tej szeroko pojętej dostępności. Wielu ludzi nie wie co to GUE albo ma dziwne skojarzenia nie koniecznie zgodne z prawda. Ideą utworzenia strony jest przybliżenie projektów realizowanych przez GUE oraz idee czym jest GUE i dlaczego. I że nie jest to tylko doskonały trym itd. Strona prowadzona jest przez POLSKICH INSTRUKTORÓW GUE. Celem jest aby moc oprócz standardów informacji dać możliwość wypowiedzenia się nurkom GUE oraz aby dzięki temu ludzie mogli poznać GUE. Czyli poprzez pytania oraz relacje opisy realnych osób nie tylko że będzie pisać strona GUE POLSKA. Co do kursu. Poważne przymiarki są. Zachęcam wszystkich do aktywnego promowania idei GUE. Bo ta strona powstała z myślą o przyszłych nurkach GUE i obecnych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum