Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 25-03-2014, 14:09
WW napisał/a:
Jest co najmniej jeszcze jedna, ale film o tym, opowiadający jest od 18 lat.
Oj tam od razu film. Całkiem niedawno słyszałem o instruktorze, który pewne ciekawe aktywności organizuje przy okazji wyjazdów do Egpitu w basenie hotelowym na bezdechu. Ale nie załapiemy się raczej panowie - do tego trzeba być kursantką
Pomógł: 8 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Posty: 568 Skąd: Connecticut, USA
Wysłany: 25-03-2014, 14:50
WW napisał/a:
Jest co najmniej jeszcze jedna, ale film o tym, opowiadający jest od 18 lat.
Mnie chodzilo o moje wlasne "rzeczy".
W tego typu aktywnosciach, o ktorych ty wspominasz, kamerzysta jest elementem przeszkadzajacym. Alternatywnie, kamera na statywie, jest zbyt .... statyczna. Ale to moze tylko ja - pewnie jestem staroswiecki.
Tak czy inaczej, przyznam sie, ze nie mam takiego materialu na video.
W moim, zawodowym gronie, zaliczenie 'high mile club' i '100 feet down club' bylo traktowane traktowane, jako oznaka honorowa, niemal na rowni z Rolexem na reku.
Stopień nurkowy: P3 + dodatki Pomógł: 1 raz Wiek: 68 Dołączył: 31 Mar 2006 Posty: 423 Skąd: Łódź
Wysłany: 25-03-2014, 15:24
Wstąpiłem do tego klubu, ale to było już tak dawno, że nie pamiętam "dlaczego"
Przemiła stewardessa przyniosła nam koc, a po wszystkim uraczyła opowieścią o "namiocikach".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum