Adam,
Myślę, że rzutki organizator sporo by wyciągnął z Twojej relacji
Np. przydałyby się atrakcje dla dzieci, najlepiej żeby można było pociechy "oddać" np. na 2h żeby ktoś się nimi zajął.
Dodatkowo fotele z masażem, a obok leżące katalogi ze sprzętem i wyjazdami. Najlepiej żeby były np. w formie tabletu - oglądasz, klikasz kupuję i wypełniasz adres dostawy. Koniecznie uwzględniające najnowsze nowości targowe. "Welcome drink" lub dobre espresso mile widziane
Do tego ścieżka konferencyjna cave & exploration i masz Targi na jakie przyjedziesz
Maciej Lewandowski - 13-03-2018, 20:54
Temat postu:
Jedna rzecz była w pytę - żeglarsko. Ktoś optymista postawił po zaglem na wózek z osia obrotu 360% na wyoości płetwy sterowej + włączył duży wentylator! Łódka reagowała na ster. Dzieciaki nie chciały sie od tego oderwać. Cudo!
Zeszły rok był dużo lepszy żeglarsko. Przylejachała Laura Dekker - dziewczyna w która w wieku 16 lat opłynęła samotnie świat dookoła.Mega inspiracja dla takiego starego dziada jak ja. Koniecznie obejżyjcie to wideo:
https://www.youtube.com/watch?v=BA60BScgmzw Zobaczie to koniecznie, dziewczyna jet jedyna!!
2 lata temu była premiera siążki Nuno Gomeza. Nuno przyjechał, przybiłem z nim piątkę i dostałem autograf i chwile pożartowałem, Mega!
Chcwilę się zastanawiam - oprócz zakupów ofert, szkoleniowych czy też wyjazdowych myślę że ja szukam inspiracji. Dlatego też zabieram na te targi moje dzieciaki. Benek w tym roku znalazł Szkołę pod Żaglami, gadał ze 20 minut z dziewczynami które zamiast chcodzić do gimbazy 2,5 miesiąca spędziły na Atlantyku. Już wie że jeżeli ma mu się coś takiego udac musi zaliczyc 160 godzin wolontariatu i mieć dobre oceny.[/code]
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz