ta czarna pantera rządzi
martin - 20-09-2012, 15:16
Temat postu:
Czarne sa wredne. Szczegolnie kotki
gorcio - 20-09-2012, 15:40
Temat postu:
To drugi potwor
Daria Boruta - 20-09-2012, 16:08
Temat postu:
Czarna pantera, czyli Heliox, to brat kocicy, z którą wszędzie jeździ Paweł Poręba, Formozi
Kocia rodzina jest znurkocona
Paweł Boruta - 21-09-2012, 14:46
Temat postu:
Dokładnie - to bardzo nurkowa kocia rodzina .
Wojtek A. Filip - 22-09-2012, 19:26
Temat postu:
Zapomniałem napisać.
Na forum mamy Piotrka Trębacza - lekarza weterynarii, który wraz ze swoją zoną Ewą i resztą zespołu prowadzi bardzo, bardzo fajną lecznicę specjalizującą się w leczeniu małych zwierzaków czyli kotów i psów.
Od pewnego czasu podczytuję materiały na stronie Przychodni Weterynaryjnej "Wesoły Pies" (czytam głównie o kotach, bo psy, wiadomo - też można mieć ).
Polecam nie tylko zaglądanie na stronę, ale także bezpośredni kontakt z Piotrem - sympatyczny, rzeczowy gość.
Piotrek na forum: klik
Przychodnia "Wesoły Pies" - klik - warto zerknąć na wyposażenie przychodni oraz zakres proponowanych usług - to robi wrażenie .
No i ostatni materiał, czyli jak zachęcić kota do picia wody : klik (pewnie ciągle jeszcze wiele osób sądzi, że kot powinien pić mleko... )
Pozdrawiam,
Wojtek
Maciej Rosiak - 03-11-2012, 20:04
Temat postu:
AHAHHHAAAAA!!!
Po dzisiejszej korespondencji z Wojtkiem , niespodziewanie znalazłem temat gdzie mogę "zabłysnąć" , czyli taki w którym mam doświadczenie.
Uwaga: 10 kotów. DZIESIĘĆ.
Czy nurkowe? Oczywiście. Anakin czeka na obiecaną kicipiankę (ponieważ ma kolor seal, to wygląda w piance foczo).
Dla Rivy muszę wyszykować uprząż typu stage, żeby ją sobie wpinać na nurka. A Olimpia zawsze asystuje przy pracy nad uprzeżami lub olinowaniem stage'y. Na koniec musi dostać kawałek linki z zatopionymi końcami. Zresztą kiedyś dała konkretnego nura do akwarium
A Satele Shan (czyli Pestka) chciałaby być nurkiem jaskiniowym po tym jak przeczytała z moją żoną "Mrok". Ale na razie jest za mała i zajęta wygrywaniem wystaw (dzisiaj WIN w Łodzi w IV kategorii i jednocześnie tytuł Junior Winnera).
pozdrowioni
macmacki
Adam Jaworski - 01-12-2012, 00:09
Temat postu:
Kot plus kamera gopro
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group and little modified v 0.1 by Mariusz