Stopień nurkowy: Adv TMX Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lis 2007 Posty: 588 Skąd: Belgia
Wysłany: 04-09-2014, 21:16
Oprocz Denee jest jeszcze jakis zalany fort w ktorym ponoc mozna fajnego nurka zrobic. Dowiem sie o lokalizacje, niemniej zostal juz wyczyszczony z tego co bylo w srodku, m.in. ciezkiego karabinu maszynowego duzego kalibru ktory teraz mozna ogladac w jednym ze sklepow nurkowych.
Stopień nurkowy: P4 full TMX
Ilość nurkowań rocznie: 90 Pomógł: 8 razy Wiek: 62 Dołączył: 10 Wrz 2012 Posty: 1082 Skąd: Koszalin
Wysłany: 05-09-2014, 23:08
martin napisał/a:
Jak ma byc piwo, to moze Bawaria? Przy okazji Walchensee ogarnac?
Z tym bawarskim piwem Martin, to może być różnie. Przywykłem do heinekenowych siuśków.
Ale to Walchensee (chyba kiedyś tamtędy przejeżdżałem)! Warto zanurać dla samej powierzchniowej scenerii!
Taak, w Bawarii całkiem chętnie. Zupełnie serio.
_________________ Pozdrawiam
-----------------------------------------------------
"Wiem tylko to, co sam widziałem." - Ernest Hemingway
"Zwieść cię może ciągnący ulicami tłum..." - Michał Zabłocki
Stopień nurkowy: cały czas - uczeń :) Pomogła: 7 razy Dołączyła: 18 Sie 2011 Posty: 257 Skąd: Polska
Wysłany: 16-09-2014, 21:01
gorcio napisał/a:
Ale poszalec mozna - wpadnijcie z Yavoxem na najlepsze piwo/czekoladki/frytki to sie Wami zajme i poszalejemy . W slodkiej wodzie, slonej lub
powiem Ci, że mam tajemny plan na Belgię w listopadzie, gdzies w połowie i ... bardziej na to "lub" Jak coś się bardziej skonkretyzuje ( a głownie mój udział ), to dam znać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum