Stopień nurkowy: Deep IANTD
Ubezpieczenie: Freelance
Wysłany: 29-10-2014, 21:42 Płetwy Scubapro Jet Fin XL -Made in USA
Cześć,
może ktoś z Was, albo z Waszych znajomych ma na zbyciu płetwy Scubapro Jet Fin w rozmiarze XL wyprodukowane w USA? Szczególnie zależy mi na tym napisie z tyłu płetwy 'Made in USA'
A może ktoś ma dojście, gdzie takie płetwy można kupić? Znajomi w USA mogący ogarnąć temat albo inne sztuczki?
Zrobiłam małe poszukiwania i z tego co się orientuję na rynku polskim w sprzedaży są tylko płetwy 'Made in Tywan' (((
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 29-10-2014, 21:54
Na Scubaboard kiedys prawie kupilem (okazalo sie w ostatniej chwili, ze nie beda pasowac). Zaloz tam watek WTB (want to buy) w stosownym dziale i szybko sie cos znajdzie.
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 29-10-2014, 22:12
Hej.
3 pary kupiłem w PL - 1 niemoczona, 2 po kilku nurach, 3 używana przez 1 sezon.
Dobra informacja jest taka, że 2 pary będę sprzedawał.
Zła, że to jeszcze troszkę potrwa...
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: NTMX
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 3 razy Wiek: 44 Dołączył: 08 Paź 2006 Posty: 483 Skąd: śląsk
Wysłany: 30-10-2014, 21:54
Iza Rynkiewicz napisał/a:
Znajomi w USA mogący ogarnąć temat
To obawiam sie nie oznacza sukcesu - specjalnie zwrocilem uwage na Jety Scubapro w sklepie Extreme Exposure w stanach i wszystkie mialy napis "Made in Taiwan".
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 30-10-2014, 22:03
Robert Gruca napisał/a:
specjalnie zwrocilem uwage na Jety Scubapro w sklepie Extreme Exposure w stanach i wszystkie mialy napis "Made in Taiwan".
uuu... no to proszę Państwa mam w sumie 4 pary XL nietajwańskich (staroamerykańskich) .
trochę potrwa tzn. kiedy
Jak tylko moja płetwa będzie dostępna w sprzedaży .
S. Lem
Wysłany: 30-10-2014, 23:33
Wojtek nawet Ty nie jesteś w stanie nurkować w 4 parach jednocześnie
hm...
a może olać Scubapro i poczekać na tę nowość?
Nie - kup Spro.
Nowe płetwy będą w sprzedaży za jakiś czas (nie mam na to wpływu), na początek tylko w jednym rozmiarze "L" (42-44) nie wiadomo czy Ci będą pasować, a powinnaś w czymś pływać.
podobno było "Made in USA
no to hop .
S. Lem
Wysłany: 31-10-2014, 09:34
są płetwy w US i sklep nie wysyła do Polski. Teraz tylko znaleźć osobę, która mogłaby mi je dostarczyć.
Na forum jest kilkunastu użytkowników z US - myślę, że nie będzie z tym kłopotu.
S. Lem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum