Poszukuję suchara. Nie musi byc sprawny, szczelny, nie musi nawet posiadac zaworów. Chodzi mi generalnie o skafander niezdatny do użytku. Oczywiscie w stosownej do stanu cenie
kontakt: kmilinski84@gmail.com
Stopień nurkowy: Mix 3 gazowy
Stopień instruktorski: NXINSTRPSAI Pomógł: 5 razy Wiek: 42 Dołączył: 17 Lip 2011 Posty: 123 Skąd: obywatel swiata
Wysłany: 02-12-2014, 23:32
na allegro masz takich kilka- nie nadają się do niczego ale wyglądają całkiem niezle- stoją na aukcjach od ponad roku w cenach nie przekraczających 400PLN
chyba ze chodzi Ci o szmaty (czysciwo) do warsztatu to lepiej pójść do sklepu z używaną odzieżą - będzie taniej
_________________ Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idoiotę
Stopień nurkowy: P3
Wysłany: 14-12-2014, 21:20
Robert wysłąłem do Ciebie priv, ale nie wiem czy doszło, gdyż w mojej skrzynce wiadomość wciąż widnieje jak "do wysłania". Czy suchar jest w kolorze ciemnym, szary, czarny? Jestem generalnie zainteresowany
Stopień nurkowy: Instruktor Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Paź 2006 Posty: 85 Skąd: Wawa
Wysłany: 23-12-2014, 07:21
Witaj,
Wybacz byłem poza zasięgiem przez ostatni tydzień. Skafander jest w kolorze czarnym i jest to Gates VSN 1100. Podjedziesz po niego, czy mam wysłać kurierem (+25 zł za DPD)?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum