Stopień nurkowy: Tec Tmx
Ilość nurkowań rocznie: 200
Stopień instruktorski: MSDT
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: BART Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 26 Lut 2014 Posty: 453 Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-01-2015, 22:54 Poszukiwane zdjęcie
Słuchajcie,
Poszukuję zdjęcia w bardzo dobrej jakości.
Zdjęcie ma przedstawiać oczywiście tematykę podwodną, alę zdjęciai rybek egipskich odpadają
Kolorystyka ma być bardziej niebiesko, granatowa, czarna.
Zdjecie nurka w toni, zdjęcie meduzy itp.
Zdjęcię będzie wydrukowane na szkle w formacie 120 cm szerokości na 195 cm wysokości.
Jeżeli macie coś fajnego i chcecie się podzielić to dajcie znać
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Oznaczenie stage: BART Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 26 Lut 2014 Posty: 453 Skąd: Warszawa
Wysłany: 07-01-2015, 08:14
Obraz będzie powieszony u mnie w prywatnym domu. Jedyne osoby, które będą go podziwiać to domownicy i czasami goście. Czasami, ponieważ obraz będzie na piętrze gdzie zazwyczaj goście nie zachodzą
Stopień nurkowy: ARTmx
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2766 Skąd: w-wa
Wysłany: 07-01-2015, 13:31
Bartek nie wiem czy fotografującym osobom będzie się chciało przeszukiwać swoje zasoby zdjęć aby Tobie coś zaproponować. Raczej bym poszedł za radą Piotra i przejrzał galerie zdjęć osób które publikują coś w necie, wybrał swoje typy a następnie zwrócił się z prośbą o udostępnienie.
Wysłany: 07-01-2015, 13:56
Dzięki Panowie
Tomek Płociński napisał/a:
Raczej bym poszedł za radą Piotra i przejrzał galerie zdjęć osób które publikują coś w necie, wybrał swoje typy a następnie zwrócił się z prośbą o udostępnienie
Pomysł zacny tylko nie znam zbyt wielu osób robiących porządne zdjęcia pod wodą, z linkami, które podaliście coś już mogę zrobić
Z Twojego albumu bardzo mi odpowiada zdjęcie nr. 19 z 22 (jakinia)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum