Stopień nurkowy: TMX, FULL CAVE; CCR
Ilość nurkowań rocznie: 100
Oznaczenie stage: SEBA Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 24 Lut 2011 Posty: 147 Skąd: Ruda Sląska
Wysłany: 20-03-2014, 09:43
Kasa już poszła. Jestem wdzięczny, że wykonałeś kawał dobrej roboty. Uczulę dzisiaj listonosza, że mógł wkraść się błąd jak pisałeś. Tak czy owak myślę, że ostatecznie przesyłka do mnie dotrze.
Stopień nurkowy: Adv Cave DPV CCR
Ilość nurkowań rocznie: 80
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: bulek Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Sty 2011 Posty: 455 Skąd: West London
Oznaczenie stage: bulek Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Sty 2011 Posty: 455 Skąd: West London
Stopień nurkowy: CCR TMX
Ilość nurkowań rocznie: 120
Stopień instruktorski: TDI-SDI #15068
Oznaczenie stage: PKG
Wysłany: 28-08-2015, 22:50
Na znanym portalu sa dostepne "ŁĄCZNIK SZYBKOZŁĄCZKA ODCIĘCIE PRZEWODU PALIWA 8mm"
Uzywaliscie tej szybkozlaczki ?
Stopień nurkowy: tmx, cave, ccr, dpv
Stopień instruktorski: xr, dan
Ubezpieczenie: nfz ;)
Oznaczenie stage: WIECZNY Pomógł: 6 razy Wiek: 41 Dołączył: 09 Mar 2011 Posty: 654 Skąd: Szczecin
Wysłany: 28-08-2015, 23:33
ja używam, wymaga przewiercenie elementu "od narządu" inaczej bez wpięcia się sikanie nie jest możliwe - zawór jednokierunkowy jest w obu elementach złączki, w santi tylko w jednym. 2 min roboty i 80 zł w kieszeni
ważne - nie są kompatybilne z białymi np. Santi - inna średnica oringa, więc jeśli zgubisz końcówkę białą oryginalną nie podłączaj czarnej. Zmień obie części szybkozłączki inaczej ocieplacz do prania , chyba, że wcześniej zmienisz oring w czarnej na grubszy.
Stopień nurkowy: CCR TMX
Ilość nurkowań rocznie: 120
Stopień instruktorski: TDI-SDI #15068
Oznaczenie stage: PKG
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum