Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-02-2015, 11:00
Hej.
Jutro organizujemy spotkanie dla osób zainteresowanych naszą organizacją, szkoleniem się, udziałem w naszych projektach nurkowych.
Na pierwszy ogień bierzemy GUE Fundamentals.
Tytuł spotkania to:
GUE FUNDAMENTALS - prawdy i mity
Jak naprawdę wygląda to szkolenie ?
Jak w szczegółach wygląda program?
Czy warto się samemu przygotowywać?
Jestem nurkiem OWD, mam kilka nurkowań na koncie - czy mogę wziąć udział w Fundach rekreacyjnych?
Czy to prawda, że na Fundach muszę wszystko robić perfekcyjnie, bo inaczej nie zaliczę?
Słyszałem, że żeby zostać nurkiem GUE muszę mieć sprzęt w czarnym kolorze...?
...i każde inne pytanie dotyczące GUE Fundamentals nie pozostanie bez odpowiedzi .
Jeżeli macie ochotę sprawdzić czy Wasza konfiguracja sprzętowa nie będzie Wam przeszkadzać w Fundach - na pewno to zrobimy (możecie wręcz zabrać swój sprzęt - postaram się podpowiedzieć co można w nim usprawnić).
Miejsce spotkania:
SANTI Concept Store
ul. Belwederska
Warszawa
Startujemy o 19:00
Kończymy po odpowiedzi na ostatnie pytanie .
Do zobaczenia,
Wojtek
PS.
Czy to prawda, że nurkowie GUE muszą codziennie jeść marchewkę, a piwo piją wyłącznie w czwartki ?
Stopień nurkowy: Full Cave, GUE T1
Ilość nurkowań rocznie: 50
Ubezpieczenie: DAN SPTSLV Pomogła: 3 razy Wiek: 54 Dołączyła: 09 Sty 2008 Posty: 445 Skąd: stolica i okolica
Wysłany: 17-02-2015, 14:20
Wojtek Filip napisał/a:
Czy to prawda, że nurkowie GUE muszą codziennie jeść marchewkę
Stopień nurkowy: Fundamentals GUE
Ubezpieczenie: DAN Sport Silver
Oznaczenie stage: Andy Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 841 Skąd: Grodzisk Maz.
Wysłany: 17-02-2015, 16:20
Tak wielu nurków GUE chce chrupać Natkę jednakowoż nie każden ma wystarczające skillsy
_________________ ..." Więszość jest głupia, im większa większość tym głupsza. "
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 17-02-2015, 16:27
Andrzej Piekarski napisał/a:
Tak wielu nurków GUE chce chrupać Natkę jednakowoż nie każden ma wystarczające skillsy
Jeżeli myślisz, że wiesz, jaka Natka is naprawdę...
Stopień nurkowy: Full Cave, GUE T1
Ubezpieczenie: DAN SPTSLV Pomogła: 3 razy Wiek: 54 Dołączyła: 09 Sty 2008 Posty: 445 Skąd: stolica i okolica
Wysłany: 17-02-2015, 16:30
Yavox! Popłakałam się ze śmiechu i jeszcze oplułam monitor. Pisz ostrzeżenia z łaski swojej
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-02-2015, 22:16
środa, piwo, marchewka, Natka
...coś czuję, że będzie super spotkanie
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum