Stopień nurkowy: nTMX
Ilość nurkowań rocznie: 99
Ubezpieczenie: DAN Silver
Oznaczenie stage: MaRkY Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 09 Sty 2012 Posty: 317 Skąd: Łódź
Wysłany: 16-09-2014, 00:20
Jak tylko mam czas i kasiorkę jestem nad Bałtykiem.
Ostatnio było wyyyyysmienicie tym razem z warunkami koniecznymi jest gorzej, ale pocieszające jest to, że teraz na Zakrzówek i do Gdańska jedzie się tyle samo
u mnie wrzesień odpada ale październik czemu nie
natomiast kontakt bezpośredni dooooozo bardziej się sprawdza, można dogadać wszystko nawet ładowanie butli o 6 rano i fajną lampę świecącą cieniem
ALE NAJWAŻNIEJSZE - SUPER POZYCJE i nie mowie tu o 69
Szykuje się wyprawa na Heweliusza + Bornholm - 3 dni może zrobić w ramach BUR ??
Jak dogramy łódkę i termin dam znać. Przy Heweliuszu na pewno jest sporo roboty.
Posty o tym jak można nurkować w Bałtyku wydzieliłem do nowego wątku .
Wojtek
_________________ Ocena Ryzyka dla Nurków
Szkolenia BHP dla Nurków
Audyty BHP Prac Podwodnych
www.activebhp.pl
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 23-11-2014, 22:52
xspojlerx napisał/a:
Działacie coś jeszcze?
Cały czas.
Tylko na Bałtyku (bo tam wraki lepiej wyglądają) - dzwoń do Sebastiana i umawiaj się na termin.
Pozdrawiam,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 23-11-2014, 23:19
Jeżeli tylko będzie jakaś SM grupa - to pewnie tak.
Z założenia działania opierają się głównie na pracach na zewnątrz wraków, więc SM jest zbyteczny.
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 100
Stopień instruktorski: M2
Wysłany: 18-02-2015, 13:32 Zatoka zima.
Witam serdecznie od czwartku (26.02.)jesteśmy w Helu jak pogoda pozwoli oczywiście i realizujemy następujące działania Burowe. Ocena sytuacji na wrakach zatoki gdańskiej po długotrwałych sztormach zimowych. Ktoś chętny
Stopień nurkowy: tech wreck&cave,
Oznaczenie stage: GM Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lis 2011 Posty: 142 Skąd: Poznań, Kościan
Wysłany: 18-02-2015, 15:56
Hej Adaś, co chcecie robić konkretnie? Jak będzie pogoda to bym dobił w czwartek wieczorem i został do niedzieli, ale ja na OC nurkowania max 70minut ze względu na temp. wody.
Stopień nurkowy: T1/TMX/CCR
Stopień instruktorski: rTMX IANTD
Ubezpieczenie: DAN PROSLV
Oznaczenie stage: BOLO Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2012 Posty: 120 Skąd: Podkarpackie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum