Stopień nurkowy: nTMX
Ilość nurkowań rocznie: 99
Ubezpieczenie: DAN Silver
Oznaczenie stage: MaRkY Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 09 Sty 2012 Posty: 317 Skąd: Łódź
Wysłany: 16-09-2014, 01:20
Jak tylko mam czas i kasiorkę jestem nad Bałtykiem.
Ostatnio było wyyyyysmienicie tym razem z warunkami koniecznymi jest gorzej, ale pocieszające jest to, że teraz na Zakrzówek i do Gdańska jedzie się tyle samo
u mnie wrzesień odpada ale październik czemu nie
natomiast kontakt bezpośredni dooooozo bardziej się sprawdza, można dogadać wszystko nawet ładowanie butli o 6 rano i fajną lampę świecącą cieniem
ALE NAJWAŻNIEJSZE - SUPER POZYCJE i nie mowie tu o 69
Szykuje się wyprawa na Heweliusza + Bornholm - 3 dni może zrobić w ramach BUR ??
Jak dogramy łódkę i termin dam znać. Przy Heweliuszu na pewno jest sporo roboty.
Posty o tym jak można nurkować w Bałtyku wydzieliłem do nowego wątku .
Wojtek
_________________ Ocena Ryzyka dla Nurków
Szkolenia BHP dla Nurków
Audyty BHP Prac Podwodnych
www.activebhp.pl
Temat trochę ucichł. Działacie coś jeszcze?
Niedługo będę miał nitroxa i z chęcią bym dołączył w końcu
Wojtek A. Filip Site Admin Autor Programu Świadome Nurkowanie
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 23-11-2014, 22:52
xspojlerx napisał/a:
Działacie coś jeszcze?
Cały czas.
Tylko na Bałtyku (bo tam wraki lepiej wyglądają) - dzwoń do Sebastiana i umawiaj się na termin.
Pozdrawiam,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Ok, jak już będę miał nitrox to zadzwonie i będę się umawiał.
Mam akurat to szczęście że Bałtyk leży blisko mnie, masz racje, wraki rzeczywiście lepiej tu wyglądają
Jeszcze jedno pytanie, sidemount dopuszczacie?
Wojtek A. Filip Site Admin Autor Programu Świadome Nurkowanie
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 23-11-2014, 23:19
Jeżeli tylko będzie jakaś SM grupa - to pewnie tak.
Z założenia działania opierają się głównie na pracach na zewnątrz wraków, więc SM jest zbyteczny.
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 100
Stopień instruktorski: M2
Wysłany: 18-02-2015, 13:32 Zatoka zima.
Witam serdecznie od czwartku (26.02.)jesteśmy w Helu jak pogoda pozwoli oczywiście i realizujemy następujące działania Burowe. Ocena sytuacji na wrakach zatoki gdańskiej po długotrwałych sztormach zimowych. Ktoś chętny
Stopień nurkowy: tech wreck&cave,
Oznaczenie stage: GM Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Lis 2011 Posty: 142 Skąd: Poznań, Kościan
Wysłany: 18-02-2015, 15:56
Hej Adaś, co chcecie robić konkretnie? Jak będzie pogoda to bym dobił w czwartek wieczorem i został do niedzieli, ale ja na OC nurkowania max 70minut ze względu na temp. wody.
Stopień nurkowy: T1/TMX/CCR
Stopień instruktorski: rTMX IANTD
Ubezpieczenie: DAN PROSLV
Oznaczenie stage: BOLO Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Cze 2012 Posty: 120 Skąd: Podkarpackie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum