Stopień nurkowy: TMX, FULL CAVE; CCR
Ilość nurkowań rocznie: 100
Oznaczenie stage: SEBA Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 24 Lut 2011 Posty: 147 Skąd: Ruda Sląska
Wysłany: 02-03-2015, 17:33
Jakby wcześniej rezerwujący się rozmyślili to rezerwuję jeszcze
Stopień nurkowy: CCR, CAVE, TMX Diver
Ilość nurkowań rocznie: 150
Ubezpieczenie: PROSLV
Oznaczenie stage: DYNAR Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Lut 2011 Posty: 473 Skąd: Nadarzyn
Wysłany: 02-03-2015, 20:28
Darek Grabowski napisał/a:
Darek DYNAR - posługujesz się numerami z kolumny LP czy numerami wierszy w excelu, bo chyba jedni posługują się LP (np ja) a Ty chyba numerami wierszy?
Będzie zaraz bałagan.
Jakoś na telefonie tak mi się wyczytało, tam zawsze "ciasno"...nie zmienia to faktu, że ledwo załapałem się z mojej listy na...bojkę
Trzeba walić, jak pisze Darek wprost na email, tam była rzeczywista kolejka
W załączeniu uaktualniona lista. Czarne tło to sprzęt, który został już sprzedany.
Nie ma informacji odnośnie rezerwacji. Ponieważ jedni rezerwują inni odwołują rezerwacje nie jestem w stanie tego kontrolować.
Przepraszam jeśli komuś nie odpowiedziałem na maila. Ich ilość przytłoczyła mnie strasznie. Jeśli nie dałem komuś odpowiedzi, to poproszę jeszcze raz o maila.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum