Stopień nurkowy: GUE PSAI TMX Cave
Ilość nurkowań rocznie: 100
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 11 razy Wiek: 53 Dołączył: 25 Wrz 2007 Posty: 2601 Skąd: Śląsk
Wysłany: 22-10-2007, 08:08 Sprzedam Bare Trilam HD Tech Dry
Witam
Sprzedam suchy skafander BARE Trilam HD Tech Dry rozmiar xl w wersji kolorystycznej czarno-czerwonej. Na wyposażeniu dodatkowo suche rekawice Rolock torba, szelki, dwie kieszenie typu cargo DTD , neoprenowa kryza szyjna, zamek z przodu z ochronna klapką, 4mm skarpety soft boots i Trek Boot rozmiar 42-44
cena ze wszystkimi dodatkami 4000 PLN stan skafandra idealny bez śladów używania
Do kompletu kupujacy otrzyma ocieplacz SANTI BZ 200 stan idealny GRATIS!!! ( rozmiar podobny jak w suchaczu ocieplacz był 5 razy pod wodą ma uszkodzony zamek kieszonki na klucze)
_________________ Instruktor NAUI # 49419 http://www.naui.org
"God is at the bottom of the sea and I dive to find him" Enzo Maiorca
Z doświadczenia z rozmiarówką BARE mogę dodać, że jest to skafander dla kogoś o wzroście 178-180 stosunkowo szczupłej budowy ciała lubiącego sięgać rękami gdzie popadnie...
Pływałem w takim mając 180cm/82kg i miał moim zdaniem minimalnie za krótkie nogawki.
Wysłany: 23-10-2007, 09:36
Adam Frajtak napisał/a:
zrobil sie lekko ciasnawy
jakieś takie mało rozciągliwe te skafandry szyją
A czemu zamiast standardowego czarnego węża oferujesz takiego żółtego nakrapianego? I czy aby w cenie?
Pozdroofki
Janek
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 11 razy Wiek: 53 Dołączył: 25 Wrz 2007 Posty: 2601 Skąd: Śląsk
Wysłany: 23-10-2007, 11:02
Janek napisał/a:
A czemu zamiast standardowego czarnego węża oferujesz takiego żółtego nakrapianego? I czy aby w cenie?
Pozdroofki
Janek
To moja nowa ślicznotka Pani Morelia Viridis z wyspy Aru w Papui Nowej Gwinei urodziła się w maju 2007 wiec jest jeszcze niemowlaczkiem dlatego ma takie piżdżące kolory za parę miesięcy zzielenieje a dokładnie mówiąc zeszmaragdzi sie. Jak na pytona drzewnego jest wyjatkowo pokojowo nastawiona do świata więc kąsa tylko w wyjątkowych sytuacjach np kiedy jest glodna lub najedzona w ciagu dnia gdy jej sie zakloca wypoczynek lub wieczorem kiedy zaczyna sie uaktywniac ewentualnie w nocy kiedy poluje Pojawiła sie w tle bo oczywiście zajmuje najlepiej oświetlone miejsce w calym domu Tak wyglada z bliska
Wysłany: 23-10-2007, 11:26
Adam Frajtak napisał/a:
To moja nowa ślicznotka Pani Morelia Viridis z wyspy Aru w Papui Nowej Gwinei urodziła się w maju 2007 wiec jest jeszcze niemowlaczkiem dlatego ma takie piżdżące kolory za parę miesięcy zzielenieje a dokładnie mówiąc zeszmaragdzi sie.
Kolory kolorami ale do jakiej wielkości może się to maleństwo rozrosnąć? Z tego co pamiętam ze szkoły to one też zmieniają za ciasne skafandry?
Pozdroofki
Janek
Wysłany: 23-10-2007, 11:33
Janek napisał/a:
Kolory kolorami ale do jakiej wielkości może się to maleństwo rozrosnąć? Z tego co pamiętam ze szkoły to one też zmieniają za ciasne skafandry?
Pozdroofki
Janek
maks 170 cm a skafnaderek zmienia co 9 posiłków czyli co około 9 tygodni wiec jak widać jaki pan taki kram
Stopień nurkowy: NTMX IANTD
Oznaczenie stage: Sonny
Wysłany: 24-10-2007, 16:10
Dorota i Wojtek napisał/a:
Z doświadczenia z rozmiarówką BARE mogę dodać, że jest to skafander dla kogoś o wzroście 178-180 stosunkowo szczupłej budowy ciała lubiącego sięgać rękami gdzie popadnie...
Mam dokladnie taki sam suchacz, z tym ze rozmiar S Przy wzroscie 178-180 cm i wadze 64kg jest prawie idealny - jedyny minus to taki, ze nie jestem w stanie sam go zdjac gdyz za mocno trzyma mi sie na barkach...ale lapkami siegam gdzie tylko mozna...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum