Stopień nurkowy: Full Cave, GUE T1
Ilość nurkowań rocznie: 50
Ubezpieczenie: DAN SPTSLV Pomogła: 3 razy Wiek: 54 Dołączyła: 09 Sty 2008 Posty: 445 Skąd: stolica i okolica
Wysłany: 08-07-2015, 14:19
ElBacio napisał/a:
Ja bym się cieszył, że komuś się przydadzą zamiast leżeć u mnie bezproduktywnie w szafie.
Sprawdźmy zatem , priv
Wojtek Filip napisał/a:
Prosty pasek na pas i 1 kieszeń (może to być jakiś stary pokrowiec z nieużywanego sprzętu) nawlekana w górnej części na ten pasek. W dolnej części kieszeni drugi pasek zapinany wokół uda.
Panie kochany, toż ja taki patent posiadałam i nawet używałam czas jakiś. Znalazłam im nowego właściciela bo mnie zirytowały maksymalnie w styczniu w Meksyku. Z mocnym postanowienia nabycia gaci. Tylko jakoś mi się tak zapomniało bo... w sucharze nurkuję. Takie patenty mają jedną zasadniczą wadę - przemieszczają się po obwodzie uda żeby nie wiem co (stąd decyzja o zmianie z tym, że wykonana tylko w połowie).
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 08-07-2015, 14:30
Monika Brzózka napisał/a:
Takie patenty mają jedną zasadniczą wadę - przemieszczają się po obwodzie uda żeby nie wiem co
rzep (velcro) przyszpilony od tyłu do kieszeni i drugi na szerokiej gumie założonej na udo - powinno zadziałać, choć teraz to już i tak za późno...
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: Full Cave, GUE T1
Ilość nurkowań rocznie: 50
Ubezpieczenie: DAN SPTSLV Pomogła: 3 razy Wiek: 54 Dołączyła: 09 Sty 2008 Posty: 445 Skąd: stolica i okolica
Wysłany: 09-07-2015, 12:33
Wojtek Filip napisał/a:
Kiedyś jako Dive Trek szyliśmy takie galoty
No i właśnie takie z logo DivetRek właśnie posiadłam za sprawą
ElBacio napisał/a:
Ja mam DIRgaloty DiveTrekowe, który nie używam od hohoho.
teraz wieczorkiem przepoczwarzę się szwaczkę i zobaczymy co z tego wyniknie.
Chwała social mediom!
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 09-07-2015, 13:11
ElBacio napisał/a:
chciałbym podziękować Monice, że przy okazji hojnie wsparła Hospicjum Onkologiczne
Super - również dziękuję .
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: T1, Full Cave
Ilość nurkowań rocznie: 80
Ubezpieczenie: DAN sport silver
Wysłany: 09-08-2015, 22:57
Sławek Paćko napisał/a:
Mała komercja
Niedługo dostępne będzie coś takiego:
Takie właśnie niedawno macałem w Deepstop.de. Ale cena mnie zniechęciła -- o ile pamiętam to ponad 100 EUR, może i zdrowo ponad, bo nawet nie próbowałem zapamiętywać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum