Stopień nurkowy: Fundamentals GUE
Ilość nurkowań rocznie: 50
Ubezpieczenie: DAN Sport Silver
Oznaczenie stage: Andy Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 841 Skąd: Grodzisk Maz.
Oznaczenie stage: Andy Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 841 Skąd: Grodzisk Maz.
Wysłany: 20-09-2015, 11:52
Ufff znalazł sie
Dzieki za pomoc
_________________ ..." Więszość jest głupia, im większa większość tym głupsza. "
Wysłany: 20-09-2015, 13:31
Niestety to moja wina wsadzilem w miejsce w ktore tego nigdy nie robi i klops
Jednak wszyscy tu obecni szukali trzeba powiedziec ze jestem naprawde pod wrazeniem chęcia pomocy
Dzieki raz jeszcze
_________________ ..." Więszość jest głupia, im większa większość tym głupsza. "
Stopień nurkowy: OWSD
Ilość nurkowań rocznie: 30 Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Mar 2015 Posty: 71 Skąd: Warszawa
Wysłany: 20-09-2015, 13:51
Andrzej Piekarski napisał/a:
wsadzilem w miejsce w ktore tego nigdy nie robiłem i klops
dobrze że się "fanty" znalazły, też miałem kilka takich sytuacji.
Żeby temu zapobiec muszę wykminić jakąś obudowę (walizeczkę) w której się znajdzie :
komputer, kamera, kompas, latarka i inne - wszystko musi mieć swoje miejsce i przy pakowaniu jeśli czegoś nie będzie to będzie widać na pierwszy rzut oka.
Ty masz dobrze, przy wyjeździe z Grodziska na Błonie jest firma recyklingowa i tam taką walizkę można za "5zł pobrać". Chyba muszę zrobić wycieczkę na Twój "kwadrat"
Stopień nurkowy: OWSD
Ilość nurkowań rocznie: 30 Pomógł: 2 razy Dołączył: 22 Mar 2015 Posty: 71 Skąd: Warszawa
Wysłany: 20-09-2015, 16:37
Andrzej Barnat napisał/a:
Brzmi obiecująco. Mógłbyś przybliżyć temat? Co to za walizki? Jakiś adres?
Adresu dokładnie nie pamiętam - byłem tam kilka lat temu raz - to był zakład recyklingu gdzie dużo firm dostarczało dużo sprzętu elektronicznego - z tego co mi zapadło w pamięci to było tam sporo dużych plastikowych ( i nie tylko ) walizek po elektronarzędziach - taka walizka - trochę pianki - trochę cierpliwości i można zrobić coś naprawdę fajnego. Fajnie było by gdyby Andrzej P. w ogóle się wypowiedział czy ta firma jeszcze istnieje. To było po zjeździe z wiaduktu - po zakręcie w prawo i jakieś 50-100m prosto w stronę Błonia po prawej stronie.
zapłaciłem tam 40zł i zabrałem pół bagażnika rzekomo rzeczy nie do naprawienia (elektronarzędzia) - w sumie w 70% przypadków to były szczotki - ale te walizki zapadły mi w pamięć duża góra z samych walizek.
Wysłany: 20-09-2015, 19:56
Terrarecykling
Obiecuje sprawdzic czy tam cos jest na rzeczy
Jak jest to dam znac i nawet ci do wawy zabiore
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum