Waldo, jakbyś przyjechał na nura to byś mógł tą wiedzę tajemną wykorzystać w praktyce - ja tak uczyniłem i nawet jeden z przyszłych dżedajów sam skontrolował moje poczynania - uzyskałem kilka uwag i trzeba będzie je wprowadzić w życie w celu przetestowania
_________________ pozdrawiam tsharny
fall in with the clowns,
remember, nato is here to protect you
with nuclear bombs that come to visit
and decided to stay
eszcze nie Jedi (ale już ze zwiększonym stężeniem midichlorianówSmile ).
wsystko jest kwestią czasu...
Fajnie, że się Wam spodobało - staralismy się unikać "dirowych" problemów (klamerka Walda), aby skupic sie na GUE...
Jeżeli ktoś z Was postawi sobie za cel "zrozumienie" tej organizacji - będzie niemal "zmuszony" zmierzyć sie z ciemną strona mocy w postaci całej masy mitów, przez które w naszym kraju mało kto wie co to GUE, za to wszyscy doskonale "wiedzą" co to DIR...
Jeżeli tylko ktoś ma ochotę chętnie przedstawimy fakty i "fakty" tak, aby każdy miał możliwość wyboru pomiędzy "direm", w którym jedyną słuszną pozycja jest leżenie na "ekirę", a kąty pomiędzy różnymi częściami ciała podawane są z dokładnością do 0,0000...
...a DIR - jako składową systemu GUE - która to składowa ma nas nauczyć myślenia pod wodą...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum