Stopień nurkowy: P1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Wysłany: 28-02-2016, 16:39
Witam serdecznie Szanowne Grono...
Mam na imię Mikołaj, liczę sobie 41 wiosen, nurkuję od 2 lat (w związku z tym moje doświadczenie na razie jest znikome). Mam nadzieję, że się nawzajem nie zanudzimy...
Pozdrawiam i życzę bezpiecznej podwodnej przygody...
Stopień nurkowy: AOWD
Ilość nurkowań rocznie: 30
Ubezpieczenie: DAN
Wysłany: 04-03-2016, 07:35
Dzień Dobry
Aleksander, 25 lat, aktualnie doktorant w zurychu, nurkujący od 1,5 roku.
Póki co nurek stricte rekreacyjny, ale pragnę czerpać radość z zanurzeń bezpiecznie i elegancko .
Witajcie drodzy użytkownicy. Nazywam się Dawid i pochodzę z pięknego Pojezierza Myśliborskiego. Mam nadzieję że znajdziemy wspólny język w naszych dyskusjach.
Stopień nurkowy: P2
Ilość nurkowań rocznie: 60 Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 01 Mar 2016 Posty: 148 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 07-03-2016, 19:47
Cześć Wszystkim, mieszkam w Bydgoszczy i regularnie nurkuję, najbardziej lubię eksplorować Zalew Koronowski wraz z jego zalanymi zabudowami. Mam nadzieje, że moja skromna wiedza znajdzie swoje miejsce na forum.
Pozdrawiam Michał Hoffa
Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie.
Dziękuję Wojtkowi za zaufanie i włączenie do społeczności forum.
Jestem świeżo po OWD, pierwsze nury zrobione na Jaworznie.
Szukam Swojego miejsca w Nurkowaniu, spijając śmietankę Tego sportu
Mam nadzieję, że zaakceptujecie mnie w Swoim Towarzystwie i będziemy mogli nuarać, nurać, nurać.., obiecuję, że zawsze będę się starał pomóc w miarę wiedzy i możliwości.
Pozdrawiam serdecznie Całe Forum!
Leszek
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 11-03-2016, 12:03
Leszek Czerwiński napisał/a:
Witam Wszystkich Bardzo Serdecznie.
Dziękuję Wojtkowi za zaufanie i włączenie do społeczności forum.
Trzeba było tutaj zacząć wątek kompletowania sprzętu a nie na FN - to byś oszczędził tak ze 30 stron czytania...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum