Mając na uwadze, że chodzi mi się nie najlepiej, jedna ręka słaba i inne okoliczności mnie nękające ...
...kupię wygodny wózek do twina/twinów.
Wielkość nie ma większego znaczenia, istotniejsze jest to, że nie będę umiał przyasekurować zestawu tak, jak jest to czasem wymagane przy lekkich wózkach składanych, więc musi być wygodny.
Będę chciał pomóc sobie tym wózkiem również w przewożeniu zestawu już złożonego do wody.
Jeżeli macie gdzieś w piwnicy/garażu/rupieciarni coś sprawdzonego w takich warunkach, a jakoś nie jest potrzebne - chętnie wymienię na stosowną ilość środków płatniczych, albo stosując wyrafinowaną technologię typu "przelew" .
Jeżeli ktoś nie ma, a mógłby wskazać miejsce zakupu stosownego rydwanu pod mojego twina - wdzięczny będę...
Wojtek
Wózek kupiłem, a ciekawą dyskusję o tym jaki pojazd wybrać przeniosłem do tego tematu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum