Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 04-06-2017, 09:35
Panowie,witajcie na forum !
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: AOWD
Ilość nurkowań rocznie: 30
Ubezpieczenie: NFZ
Wysłany: 10-01-2018, 12:52 Witam
Cześć. W końcu się przywitam. Wojtek A. Filip coś tam pisał do mnie że trzeba być aktywnym na foru bo jak nie to siuuuu z forum , ale przeglądam je w te i we wte to albo już wszystko napisane albo tematy z kosmosu dla mnie (nawet nie wiem o co zapytać). Więc pierwszy mój post postanowiłem umieścić tu. Z niektóymi z was miałem okazję meilować a nawet rozmawiać telefonicznie (początki początkujacego nie wiedzącego do kogo się zwrócić - więc przeglądałem internet i pytałem). A więc Witajcie.
Piotr.
Stopień nurkowy: GUE T1
Stopień instruktorski: GUE REC1 Instructor
Ubezpieczenie: DAN PRO
Oznaczenie stage: B.T Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 05 Wrz 2017 Posty: 65 Skąd: Wyszków
Wysłany: 04-02-2018, 17:58
Cześć wszystkim i dzięki za przyjęcie do forum!
Mówią na mnie BarTek. Więcej o mnie dowiecie się pod wodą
Stopień nurkowy: Fundamentals GUE
Ilość nurkowań rocznie: 50
Ubezpieczenie: DAN Sport Silver
Oznaczenie stage: Andy Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 841 Skąd: Grodzisk Maz.
Wysłany: 05-02-2018, 09:39
BarTEK Trzciński napisał/a:
Więcej o mnie dowiecie się pod wodą
wszak to najlepsza metoda dyskusji
_________________ ..." Więszość jest głupia, im większa większość tym głupsza. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum