Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 25-08-2018, 11:39 Warszawa - Kraków - Warszawa
Hej.
Jutro ruszam z Warszawy na Zakrzówek. Wracam w piątek - jeżeli ktoś ma coś do przewiezienia, chętnie pomogę.
Udanego weekendy,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 26-08-2018, 14:48
Ja to bym chciał, żebyś mi tych magicznych karabinków Tecline trochę przywiózł (jeśli masz oczywiście), bo dojrzałem do przeplecenia na nowo uprzęży do stejdży. Poprzedni rodzaj węża ogrodowego (przeźroczysty ze srebrnymi wstawkami) mi się już stylistycznie opatrzył i zamierzam dokonać zmiany konfiguracji.
Mam już specjalnie ucięte węże ciśnieniowe (zwiększona grubość dobrana do kroju rękawic Santi), wczoraj w Linsznurze kupiłem pęczek nierozciągliwej linki z kevlarowym rdzeniem i w zasadzie to się tylko waham między czarną taśmą rurową a termokurczem na opaski (czarnym pod kolor albo żółtym, muszę jeszcze zdecydować)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum