Stopień nurkowy: Full Cave, GUE T1
Ilość nurkowań rocznie: 50
Ubezpieczenie: DAN SPTSLV Pomogła: 3 razy Wiek: 54 Dołączyła: 09 Sty 2008 Posty: 445 Skąd: stolica i okolica
Wysłany: 29-01-2019, 03:31 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie gdzie dostanę kaptur K01?
Dzień dobry,
może komuś się rzuciły w oczy na półce (obojętne sklepowej czy wirtualnej) kaptury K01? Najlepiej dostępne od ręki. Niestety mój poległ (bez szans na reanimację) a zdecydowanie do mojej facjaty pasował lepiej niż jakikolwiek inny, zarówno w piance jak i w sucharze.
Strona K01 sugeruje, że jedynie w Centrum Techniki Nurkowej w Gdyni ale sklep internetowy weryfikuje tę informację negatywnie
Stopień nurkowy: GUE T1 Pomógł: 8 razy Wiek: 41 Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 229 Skąd: Tarnów
Wysłany: 29-01-2019, 08:07
Tydzień temu rozmawiałem bezpośrednio z K01 stwierdzili jednoznacznie że w PL niema dystrybutora. Na dniach zamawiam 2szt bezpośrednio z Italii. Jeśli chcesz dołączyć do zamówienia to daj znaka podzielimy przesyłkę na 3.
Na półce to tylko za Odrą poprzedni kupiłem w deepstopie. W Krnicy mieli tylko demosy.
Ubezpieczenie: DAN SPTSLV Pomogła: 3 razy Wiek: 54 Dołączyła: 09 Sty 2008 Posty: 445 Skąd: stolica i okolica
Wysłany: 29-01-2019, 23:31
Dziękuję za podpowiedzi. W międzyczasie odezwał się Łukasz Piórewicz z infomacją, że dostawa w drodze i K01 w Gdyni za chwilę będą na półce .
Wysłany: 28-02-2019, 09:49
Sylwester Kocik napisał/a:
Hej czy udało Ci się nawiazać przyjazne kontakty z Ł.Piórewiczem ?
Zdecydowanie tak! Super miły kontakt i eksresowa wysyłka - jednego dnia wieczorem zamówienie, fakturka i przelew a przed południem kolejnego kurier z przesyłką.
Mo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum