Stopień nurkowy: leń Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 156 Skąd: Łódź
Wysłany: 20-02-2008, 12:34
skoro pisałes o 276 osobach do testowania latarek, to dodatkowo zgłaszają sięjeszcze dwie osoby z łodzi (boro, mario), a także nasz wspólny kolega z katowic voitekb.
mamy nadzieję powalczyć na miecze świetlne i porównac czy aby moja groza 50w nie świeci lepiej.
No to superowo - wpadajcie gromadnie i zabierajcie ze sobą nieśmiałego Wojtasa z Katowic 8).
Z Twoją "zgrozą" sobie poradzimy: najpierw odpalimy ją gdzieś w kącie za koparką - jeżeli okaże się, że świeci lepiej od boskiej latary na "H" - to się w niej przepali żarówka albo jakieś takie inne "ojej"...
Do zobaczenia,
Wojtek
PS.
Zastanawiam się nad miejscem gdzie ułożyć te wszystkie latarki pod wodą tak, żeby każdy mógł podpłynąć i sobie poświecić, a równocześnie nie musiał marznąć w jakimś mokraczu szukając "test plejsu" przez 2,5godz... Może na łyżkach - co o tym myślicie?
Obydwu konstruktorów posadzimy wtedy pod wiatą po dwóch stronach stołu i mogą robić do siebie groźne miny...
Czy ktoś mógłby zabrać ze sobą wagę, taką, którą można zważyć latary na powierzchni i w wodzie ? Mam na uwadze coś w tym stylu:
.
Wysłany: 20-02-2008, 15:35
Jeśli tylko dam radę, to tez przybędzę... i przywiozę ze sobą 50w halogena produkowanego pod Krakowem... Coby zobaczyć czy potrzeba mi cokolwiek lepsiejszego
Pozdrawiam
Janek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum