Wysłany: 16-03-2008, 11:31 weezle extreme + po 40 nurkach
WEEZLE EXTREME +
W ocieplaczu odbyłem 40 nurkowań. Idelnie sprawdził się na nurkowaniach w zimnej wodzie (3-4st). Ocieplacz kupiłem w zeszłym roku.
Brak jest na nim jakich kolwiek śladów użytkowania, żadnych wytrąceń z soli itp. Jest w idealnym stanie. Moim zdaniem pachnie jeszcze oryginalnym sklepowym zapachem.
Pływałem zawsze w bieliźnie nurkowej.
Dlaczego sprzedaję? .... Okazał się za mały dla mnie, gdyż pływam w twinie i ogranicza mnie lekko przy sięganiu do zaworów.
Mam 191 cm. Dla mnie za krótkie są rękawy i nogawki, mimo że, krok jest dosyć nisko. Gdy sięgam do zaworów, czuć napięcie materiału na boku w kierunku krocza, oraz naciąganie gum na stopach. Ciężko określić czy jest to mocne czy słabe ciągnięcie. Jeśli jesteś mniejszą osobą niż ja to będzie pasowało. O obwód pasa się nie przejmuj w rozmiarówce. Mam teraz XXL i jest zdecydowanie lepiej.
Wprawdzie chodziło mi jedynie o uzupełnienie informacji, ale może to dobry pomysł? Tylko przymiarka musiała by być związana z wejściem do wody choćby na pięć minut.
_________________ W gruncie rzeczy nie chodzi wcale o to co umiesz, lecz o to w jaki sposób korzystasz ze swoich umiejętności.
Jeśli nie sprzeda się na allegro do soboty to mogę Ci go udostępnić na zamoczenie. Mam już XXL, więc XL jest już mi zbędny. Resztę załatwmy na PW/email
Stopień nurkowy: IANTD nTMX Pomógł: 10 razy Wiek: 63 Dołączył: 31 Sty 2006 Posty: 339 Skąd: Kraków
Wysłany: 18-03-2008, 11:55
silver111 napisał/a:
183/95 - jest szansa że XL będzie dobry ?
może być za duży.
183/95 - używam LL. na lądzie krok przy kolanach, przy kręceniu zaworów - nie przeszkadza.
Mierzony rozmiar L na lądzie wyglądał OK, w wodzie się kurczył...
jezeli w czymś Wam to pomoże to w sobotę jadę do Gorzowa, a w niedzielę wieczorem wracam do Szczecina - mogę tego suchacza przewieźć (o ile się zmieści mi w samochodzie ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum