Witam wszystkich i zapraszam na świątecznego nura w sobotę 22-go marca, w jeziorze Piaseczno ("paskudne" jezioro niedaleko Lublina).
W ramach świątecznych atrakcji udało się na w naszej PASKUDZIE zebrać na raz dwie latarki HID do testowania, jak w temacie. No i może wreszcie osobiście zobaczę mojego osławionego na testach AZONA po naprawie przez producenta. Podobno dostał nowe diody i ma być OK.
Startujemy na łące "u Chłopa" o godzinie 9 rano.
Jeżeli będą chętni również na poniedziałek, istnieje oczywiście możliwość poświecenia pod wodą również w poniedziałek, tylko proszę o zgłoszenie, gdyż ja się w poniedziałek wybieram, ale w insze miejsce.
Pozdrawiam i zapraszam
Mirek
_________________ Klub Płetwonurków "PASKUDA" przy Politechnice Lubelskiej
Azon jak dotrze w dniu dzisiejszym do mnie, to oczywiście będzie miał lokalne rozdziewiczenie...
Wg informacji J. Dobruckiego - producenta - latarka miała być wysłana w środę, mam nadzieję że dotrze na czas.
Pzdr
Mirek
_________________ Klub Płetwonurków "PASKUDA" przy Politechnice Lubelskiej
Wysłany: 21-03-2008, 09:55
W poniedziałek jakiś filmik małym aparacikiem możemy spróbować skręcić.
Jak wszystko wypali to w rolach głównych wystąpić mogą HIDy:
- YD 24W
- SM 24W
- H 10W
A może Chtoś się czymś jeszcze zechce pochwalić?
_________________ Pozdrawiam
Piotr "Beeker" Braune
diabetesdivers.com
Klub Płetwonurków PASKUDA przy Politechnice Lubelskiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum