Wysłany: 16-03-2006, 12:54
Cytat:
nie nie....myślami to ja bede w samolocie na spotkaniu z Wami .....co do reisefieber......jakoś mnie nie podniecają podróze szczegolnie służbowe
pozdr
Kasia
aaaa.... to co innego... myślałem, że to juz ten wyjazd na kontynuację topienia w ciepłej, czerwonej wodzie... jak to tylko służbowy to się po prostu rozchoruj!
Czy godzina 18.30 już definitywnie ustalona?
Pyzdra
Janek
przesunąć z godziny 19 na 18? tzn wczesniej start o godzine? wtedy mialabym wieksza szanse wziąc udział w spotkaniu, ktore mnie bardzo intersuje
O naiwna... W Krakowie przy podobnej ramówce zaczeliśmy o 12 i skończyliśmy po 18ej i tylko dlatego, że nie było jedzenia...
Cóż zorganizować i nie być, pogratulować
Stopień nurkowy: Full Tmx
Wysłany: 16-03-2006, 23:02
stefan-stefan napisał/a:
KasiaK napisał/a:
przesunąć z godziny 19 na 18? tzn wczesniej start o godzine? wtedy mialabym wieksza szanse wziąc udział w spotkaniu, ktore mnie bardzo intersuje
O naiwna... W Krakowie przy podobnej ramówce zaczeliśmy o 12 i skończyliśmy po 18ej i tylko dlatego, że nie było jedzenia...
Cóż zorganizować i nie być, pogratulować
popatrz na moje zdjecie....jestem blondynka (sorrrry Doro hehe )
bede, bede....choc troche.....zacznie sie o 18.30.....samolot startuje o 21 kolezanka odbiera mi bilet...wpadne w ostatniej chwili...tak brzmi plan
tak mysle, ze jak sobie wezme jeszcze kilka zajec dodatkowych na głowe, to kiedys zapomnę jak mam na imię....
Kasia...Kasia......musze powtarzac 8)
Stopień nurkowy: Full Tmx
Wysłany: 17-03-2006, 10:56
DiW dograli sobie wtorek, nie bedziemy im planów zmieniać.
Co do wspomnianego smaru silikonowego....mozna go zanabyć w "GG TRADING" na Łopuszńskiej, sprzedawane jest w tubach i pudełeczkach, tuba jest ofc droższa, ale i tak wychodzi taniej niż dwa pudełeczka, a do tego starczy na baaaaaardzo długo
do zobaczenia
K.
p.s.nie mam na koncie jeszcze wszystkich przelewów...tak sie tylko przypominam
z GG Trading jest ten problem ze pracuja od poniedzialku do piatku tylko od 8 do 16. Moze jakby ktos by to by mi kupil i przyniosl na spotkanie? kasia mowila cos o 60zl za pojemnik (tylko nei wiem jakiej wielkosci).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum