Wysłany: 22-03-2006, 10:31
Wielkie dzięki za spotkanie DiW! Było bardzo ciekawie, dużo wiadomości o GUE (i nie tylko) przekazanych w bardzo ciekawy sposób. Pełna profeska!
Świetne filmy, szczególnie ten z niemieckiego niszczyciela.
Fajnie tez było poznać w realu parę osób znanych dotąd jedynie z netu
Pozdroofki for all & everybody
Janek
P.S. nie mówiąc już o mrożących krew w żyłach, sadystycznych popisach Wojtka i Rysia z inflatorem H....
Bardzo miło było się z Wami spotkać - chcieliśmy podziękować wszystkim, którym udało się wytrzymać te kilka godzin naszego marudzenia...
Bardzo dziękujemy Markowi Habiorowi - naszemu spotkaniowemu optykowi - z naszego punktu widzenia, warto zrbić takie spotkanie wyłącznie z nim - ilość informacji jaką posiada warta jest choćby liźnięcia , a przydać się może każdemu...
Stopień nurkowy: Full Tmx
Wysłany: 29-03-2006, 09:05
hej,
z lekkim opóźnieniem (dopiero wróciłam) ale równiez chciałabym przyłaczyc sie do podziękowań..
bylo bardzo sympatycznie....nastepnym razem zrobie tak, zebym mogła byc dłuzej
... i moje usta dotykały tej samej krawędzi co Twoje...
Piotrek!
Jako świadek Twoich zaręczyn z Gosią życzę Ci aby ten post został zmoderowany przez Mirkę zanim Słońce wstanie No chyba, że wcześniej zmoderujesz się sam
_________________ W gruncie rzeczy nie chodzi wcale o to co umiesz, lecz o to w jaki sposób korzystasz ze swoich umiejętności.
Wysłany: 29-03-2006, 21:40
kjar napisał/a:
Piotrek napisał/a:
Piotrek!
Jako świadek Twoich zaręczyn z Gosią życzę Ci aby ten post został zmoderowany przez Mirkę zanim Słońce wstanie No chyba, że wcześniej zmoderujesz się sam
Oj.... Bo niechcący wymsknie mi się z kim dzieliłeś kajutę na safari...
Stopień nurkowy: Full Tmx
Wysłany: 29-03-2006, 21:55
Piotrek napisał/a:
kjar napisał/a:
Piotrek napisał/a:
Piotrek!
bomba!
moze jeszcze jakies szczegoliki? lubie słuchac pikantnych historii.......
p.s. Piotrek......tej samej krawedzi dotykały? uhmmm ....szkoda, ze tylko kubeczka
Wysłany: 29-03-2006, 22:03
KasiaK napisał/a:
Piotrek napisał/a:
kjar napisał/a:
Piotrek napisał/a:
Piotrek!
bomba!
moze jeszcze jakies szczegoliki? lubie słuchac pikantnych historii.......
Póki Kjar mnie nie wyda to ja Jego też nie... Męska solidarność )
KasiaK napisał/a:
p.s. Piotrek......tej samej krawedzi dotykały? uhmmm ....szkoda, ze tylko kubeczka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum