Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 16-06-2008, 17:50
martin napisał/a:
poprosilem o fotki stempli oraz sugestie cenowa dla "kup zaraz" zobaczymy co i czy odpowie.
Wiek: 44 Dołączył: 28 Maj 2006 Posty: 132 Skąd: Kraków/Gdynia
Wysłany: 16-06-2008, 21:16
Witaj.
Napisz pytanie na jakieś fora ratownicze. Czasami im taka butla spadnie ze Stara podczas akcji albo gdzieś sie zapodzieje....
ja niestety jestem za uczciwy, czasami jak nabijam flachy tu i ówdzie ...to pytają czy mi nie trzeba takich fajnych kompozytowych w bardzo dobrej cenie.
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 27-06-2008, 17:20
W związku z tym, że Niemcy nie lubią barszczu ukraińskiego, a my Podolskiego czy z jakiegoś innego powodu, w każdym razie nie udało mi się kupić flachy z niemieckiego ibaju - proszę w dalszym ciągu o pomoc w zakupie jakiś innej równie atrakcyjnej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum