Jak w temacie - będę w niedzielę nad Białym - ale bez partunurka. Chętnie się do kogoś podłączę na wspólne nurkowanie.
Wiadomość proszę tutaj lub na priv.
Pozdrawiam
Janek
Wysłany: 20-06-2008, 18:16
Kacper napisał/a:
Dawaj na Guźnię k/Łowicza, wybiera się tam kilka osób, tyle ze niedziela z samego rana, pewno 8-9
Dzięki za zaproszenie ale nad Białym być muszę - z przyczyn innych niż jedynie chęć dania nurka - więc pod Łowicz zawitam chętnie innym razem.
Dziękuję
Janek
P.S. No, chyba żebyście dali się namówić na zmianę planów Ty z Sochaczewa masz nad Białe jeszcze bliżej niż ja... z Ożarowa
P.S.2. Jeśli jedziecie tam z Duchem - to pozdrowionka dla niego
Chętnie z Tobą zanuram.
Ostatnim razem nie mieliśmy okazji. Powiedzmy, że wtedy zapomniałem szpeju
Boro na pewno będzie miał tyle roboty i tyle samo propozycji na nurkowanie, że zapomni o swoim starym przyjacielu - i chciałoby się powiedzieć jak zwykle z resztą , ale oczywiście tak nie powiem
Ja dojadę w sobotę koło południa i będę do samego końca. Mój plan na te dni obejmuje - oczywiście oprócz testów, sprawdzenie mojego nowego Santi ESpace i pierścieni Huntera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum