Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 21-07-2008, 12:18 Losowanie - testy nad Białym.
Hej.
Od testów nad Białym minęło już wystarczająco dużo czasu, żeby nawet najbardziej zaciekli myśliciele zdążyli wymyślić swoje opinie na temat testowanego sprzętu.
Żeby jednak nie pogrążyć tych, którym "się nie wysłało, a próbowali tyle razy " to listę osób biorących udział w losowaniu upominków przygotowanych przez Wystawców zamkniemy jutro (22 lipca) o północy .
Aby uatrakcyjnić oczekiwanie dodam, że na liście prezentodawców znalazły się ostatecznie:
Gral Marine
SANTI
Sea Monster
Yellow Diving
Poniżej lista osób, która już podzieliła się swoimi uwagami/opiniami na temat testowanego sprzętu z innymi - jako, że pojawiły się one w różnych tematach, proszę o informacje czy przypadkiem kogoś nie pominąłem - lista zostanie zamknięta w czwartek o 20.00, więc proszę o uwagi co do jej kompletności do tego czasu.
Lista potencjalnych szczęśliwców (kolejność przypadkowa)
1. Andrzej Barnat
2. Marcin R
3. Magnes
4. Robi.ploc
5. Styx
6. Renata
7. Kacper
8. Bogus
9. Qbapuch
10. Jersey
11. proszę o podpowiedź kim jesteś
12. proszę o podpowiedź kim jesteś
13. itd...
Żeby nie było wątpliwości - każda osoba biorąca udział w testach nad Białym (oczywiście chodzi o osoby, które wypełniły stosowny formularz), po zamieszczeniu na forum opinii na temat testowanego sprzętu weźmie udział w losowaniu, jeżeli tylko opinia znajdzie się na forum do jutra ( 22 lipiec) do północy, a osoba taka znajdzie się na powyższej liście do najbliższego czwartku (24 lipiec).
Stopień nurkowy: IANTD Trimix
Stopień instruktorski: IANTD Normoxic Tmx
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 2 razy Wiek: 47 Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 492 Skąd: Warszawa
Wysłany: 21-07-2008, 15:06
ja sie tylko zastanawiam czy wobec faktu że testowałem 2 elementy sprzętu nie powinienem aby występować na liście dwukrotnie
_________________ Someday we are all gonna di(v)e..
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 22-07-2008, 06:52
Cytat:
A czy jest tajemnicą co będzie przedmiotem losowania
Jeszcze przez kilkanaście godzin tak 8) .
Cytat:
kiedy takowe będzie miało miejsce??
Jeżeli nikt nie zgłosi uwag co do składu osób biorących udział w losowaniu, to odbędzie się ono w najbliższy czwartek (24.07) po 20.00.
Wysłany: 23-07-2008, 06:30
Zgodnie z obietnicą - poniżej upominki, które rozlosujemy w czwartek.
Wysłany: 24-07-2008, 23:25
Czas na wyniki losowania.
Komisja włożyła losy z imionami nominowanych do rękawicy kuchennej niebieskiej, a losy z nagrodami do torby ekologicznej "greenbag WWF".
Wyciągano po jednym losie z każdej grupy i wylosowało się co następuje:
No to z moim szczęściem nie jest tak żle W każdym razie już mam w czym wozić sprzęt do nurania. W tym miejscu pragnę podziękować sponsorom bo bez nich nie byłoby tych emocji Brak mi słów ucieszony z rana jak dziecko jestem
Stopień nurkowy: IANTD Trimix
Stopień instruktorski: IANTD Normoxic Tmx
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 2 razy Wiek: 47 Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 492 Skąd: Warszawa
Wysłany: 25-07-2008, 08:22
wow super gratuluje wszystkim wylosowańcom
_________________ Someday we are all gonna di(v)e..
Wysłany: 25-07-2008, 09:17
Marcin R napisał/a:
To się nazywa pech do kwadratu
no to mamy wielgachny ups...
Zostałeś w rękawicy (i nie wpisałem Cię na listę niewygranych ) - zostałeś odnaleziony dzisiaj rano
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum