Stopień nurkowy: Adv EAN
Wiek: 44 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 114 Skąd: Sochaczew
Wysłany: 25-07-2008, 10:43
ja również chciałem się dołaczyć do podziękowań, sorki że dopiero teraz ale wichury i burze zabrały mi internet. wielkie dzięki za emocje losowania, dzięki dla sponsorów za nagrody i organizatorom testów za możłiwość testowania, no i Wojtkowi za losowanie.
Stopień nurkowy: TMX, Tech Cave Pomógł: 2 razy Wiek: 61 Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 172 Skąd: Łódź
Wysłany: 25-07-2008, 19:32
Ja tam w życiu nigdy nic nie wyrałem więc przywykłem. Nad Białym było fajnie i spotkanie przerosło moje oczekiwania. Szkoda tylko, że nie było czasu przetestować wszystkiego. Pozdrawiam
Stopień nurkowy: Adv EAN
Wiek: 44 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 114 Skąd: Sochaczew
Wysłany: 25-07-2008, 21:10
Andrzej Barnat napisał/a:
Ja tam w życiu nigdy nic nie wyrałem więc przywykłem
nie traćcie ducha obywatelu, dla mnie to też pierwsza wygrana i pierwsze wylosowanie mojej osoby, szczęśliwe wylosowanie, bo nie liczę tych razy kiedy byłem wylosowywany np. do rozwiązywania całek przy tablicy, ale tego nie podciągam pod szczęście a raczej pod pech
Andrzej, głowa do góry ja wysłałem totolotka bo dotychczas tez nic nie wygralem. Stwierdzilem ze musze podtrzymac passe Następne testy prawdopodobnie na koparkach więc trzeba tylko troche czasu znalezc. Ja moze juz bede mogl potestowac latarki bo do tego czasu skompletuje sprzet.
No nie wierze! Nigdy nie mialam szczescia w losowaniach, a tu taka niespodzianka Baaardzo sie ciesze I az sie nie moge doczekac powrotu z wakacji, zeby sie "dorwac" do nagrody. Jeszcze raz wielkie dzieki dla wszystkich.
Ale super.
Dopiero co wróciłem z wakacji, z myślą, że znowu trzeba będzie iść do pracy.
A tu proszę jaka niespodziewajka od samego poniedziałkowego rana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum