NIe powiedział bym ze ze to są to wypadki jednostkowe . bywałem w wielu hotelach i obserwowałem setki mizdrzących sie Polek i nie wazne czy nauczycielka czy kobieta z klasy robotniczej i nie było znaczenia czy był to ktos z wyszego szczebla obsługi czy z nizszego . Nie wiem czy polski sa takie naiwne czy (głupie) Jak napisała Ali ,łykają tą scieme o księzycu itd buahahah. Jak takie teksty by im wciskał Polak to odrazu by powiedziały nie sciemniaj a do Araba czy Włocha łykąją tą scieme .
Stopień nurkowy: Full Cave
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: AK Pomógł: 4 razy Wiek: 57 Dołączył: 17 Wrz 2007 Posty: 429 Skąd: Ottawa Ontario
Wysłany: 16-09-2008, 15:57
Luigi napisał/a:
To co widuje na wyjazdach i co wyrabiają Polki to mnie sie nie miesci w pale i nie musi to byc Egipt , wystarczy popatrzec co wyrabiają Polki we Włoszech .
Moze pomyliles wycieczke krajoznawcza z zarobkowa
Luigi napisał/a:
same na to Moje Panie ( Oczywiscie nie wszystkie lecz w wiekszosci ) zapracowałyscie
bywałem w wielu hotelach i obserwowałem setki mizdrzących sie Polek i nie wazne czy nauczycielka czy kobieta z klasy robotniczej
Po pierwsze czy nauczycielka to jakiś lepszy gatunek?
Po drugie, nie zauważasz różnicy pomiędzy jak to nazwałeś "mizdrzeniem sie" a płatnym seksem? Jestem przkonana, ze sam niejednokrotnie się mizdrzysz, mówisz różne zabawne wg Ciebie rzeczy będąc przekonanym , że jest to zabwane, urocze i kobiety na to lecą.... a w efekcie, no cóż, przemawia przez Ciebie straszna frustracja wynikająca z nieudanych podbojów skoro aż tak złe masz zdanie o kobietach.
Już niedaleko masz do stwierdzenia, że jeśli kobieta nosi buty na obcasach, ma długie włosy i nie daj bóg się uśmiechnie to znaczy że jest sama sobie winna jeśli dojdzie do gwałtu.
Gratuluję, z takim podejściem do kobiet niestety udanych podbojów nie będzie.
heheheh Nareszcie fajna dyskusja . ja sie odniosłem wylącznie do tego co powiedział Ali . A najbardziej mnie zastanowilo stwierdzenie czy my Faceci Europejczycy nie mowimy kobietom jakie są piekne , tylko Aarabowie to potrafia z tego co przeczytałem . O my biedni Europejczycy hihihihi . Droga alhanna nie.... nie mam żadnych kompleksów . Nie dziwie Ci sie ze bronisz kobiet , wkoncu solidarnosc jajników. Pozdro
Ogólnie Luigi to chyba trochę przesadzasz, wróciłem niedawno z Hurghady, to był mój drugi wyjazd do Egiptu i któryś tam z kolei za granicę, gdzie miałem styczność z ludźmi z Polski i jakiegoś specjalnie bulwersującego zachowania wśród dziewczyn nie zauważyłem. No może poza tym, że moja się opalała topless (za moją zgodą)
Poza tym tak jak powiedział Adam - skoro im się podobają południowcy to niech się z nimi bzykają - a co nie wolno im - w końcu są na wakacjach. Ty może w innych okolicznościach spotykając Włoszkę w Polsce też miałbyś na nią ochotę więc..
Polki uwielbiaja Południowcow , taka jest prawda ,tzn większosc (bo istnieją jeszcze porządne dziewczyny,juz prawie na wymarciu , ale jeszce są Laughing ) > wiele Polek jedzie np do Włoch czy Egiptu ,aby zaliczyc Włocha well Araba a potem sie dziwimy czemu Oni nas traktują w ten a nie inny sposob.
Luigi, moze zadzwon do radia Maryja i poubolewaj nad zgnilinza moralna i moze zalapiesz jakas "porzadna dziewczyne"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum