Hej.
W dniu 10 stycznia 2006 odbyło się spotkanie SFGN.
Termin spotkania „ monitorował „ forumnurasowy” Kjar, który już w grudniu rozpoczął mobilizacje sił nurkowych woj. zachodniopomorskiego. Zaowocowało to duża frekwencja.
Idąc za tym przykładem delikatnie sugeruje, aby w miarę możliwości z wyprzedzeniem określić ewentualne terminy spotkania.
Oczywiście termin będę przede wszystkim uzależniony od możliwości DiW.
Aby uściślić konkretne daty : 24-26 luty -TU SIĘ SPOTYKAMY - 9-12 marca.
Diw czy już macie jakieś plany co do „ charakteru „ tego spotkania
Propozycje:?:
Uwagi
Diw czy już macie jakieś plany co do „ charakteru „ tego spotkania
Propozycje:?:
Uwagi
Generalnie kilka ogólnych:
-przedstawić co to jest GUE
-powiedzieć jak się to ma do DIR'u i co z tym direm tak wogóle
-pogadać o planach szkoleniowych (zakres szkoleń GUE i porównanie np. z PADI - dalsza ścieżka szkoleniowa_
-ustalić nad czym trzeba z poszczególnymi chętnymi popracować - ustalić sposób wymiany informacji (mamy nadzieję, że w międzyczasie wydarzy nam się jakaś szybsza sieć... )
-możemy zrobić jakieś warsztaty - nie zabieramy ze sobą sprzętu, więc może jakieś na sucho (sprzętówka, drill'e? )
-Wasze propozycje - narzucać to my się nie będziemy
Jeżeli będziecie chętni by spotkanie odbyło się w górach mogę pomóć.
Nie proponuję znanych/zatłoczonych miejscowości tylko schronisko w Gorcach u moich znajomych, nota bene nurków...
To wiem.
A czy koniecznie musi być ono w Szczecinie?
Myślałem o tym czy osoby z poza SG nie miałby ochoty na takie spotkanie, ale masz rację, to nie w tym wątku...
Ps. Przy okazji zagadka dla ciebie- co oznacza skrót pod moim nickiem?
pzdr
PTB
Jestem pełen podziwu.
Bardzo, ale to bardzo blisko...
Pytanie było skierowane do ciebie, ale każdy mógł wziąść udział w zgadywance.
Ponieważ jesteś jedynym uczestnikiem konkursu, po spotkaniu jury, została przyznana ci nagroda w postaci kieszeni trymującej! Opcjonalnie może zostać zamieniona na pasek do zegarka by Kjar, po jego wytworzeniu.
W celu odebrania nagrody skontaktuj sie z P.G.HC.N.
Pozdrawiam.
Sorki Andrzeju, że nie odpisywałem ale jakoś mi przemknął Twój post.
Nawet się dziwiłem, że nie piszesz.
Nie to miałem na myśli, po prostu odezwij się do mnie na priva.
Pozdrawiam
PTB
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum