Stopień nurkowy: Tech.Cave
Ubezpieczenie: DAN/VDST Pomógł: 55 razy Dołączył: 28 Sty 2006 Posty: 3501 Skąd: NUE
Wysłany: 28-11-2008, 21:19 Pomoc w zakupie szybkozłączy p-valve
Temat wydzieliłem z innego dotyczącego p-valve - temat oryginalny
Wojtek
Wojtek napisał/a:
Dziękuję
Nie ma za co.
Tak BTW: dostalem wlasnie odpowiedz od niemieckiego dystrubutora - mam potwierdzona cene 10€ za komplet + przesylka. Mysle ze wyjdzie po ok. 40 pl - gdyby znalazlo sie pare chetnych osob moge wystartowac zamowienie.
_________________ [quote:e1aa1c559f="KasiaK"]ja sie nie boje siebie
boje sie tych z ktorymi mialabym plywac[/quote]
Ubezpieczenie: DAN/VDST Pomógł: 55 razy Dołączył: 28 Sty 2006 Posty: 3501 Skąd: NUE
Wysłany: 02-12-2008, 09:47
Do tej pory pieciu. Troche malo na torebke 15 sztuk (ja sam moge wziasc 2..3 zestawy - mam talent do stawiania twina na delikatne rzeczy). Bylo by potrzebne jeszcze z piec zamowien, wtedy nie bylo by problemu.
Mam namiary na firme sprzedajaca na sztuki, ale nie dostalem jeszcze oferty.
Gdyby jeszcze ktos chcial sie dolaczyc - zeby tu nie odbiegac od tematu czekam na informacje na PW.
Wysłany: 16-12-2008, 20:04
Dzisiaj dostalem przesylke - jak to mowia moi hamerykanscy koledzy - just in time. Rachunek jest na 157,16€ - do podzialu na 15. Osoby ktore nie moga/chca odebrac osobiscie na przeciagu nastepnych dwoch tygodni w KRK lub Koparkach prosze o krotkiego PW z adressem gdzie poslac. Oferty typu: wezme dla kolegi tez chetnie przyjme
BTW: dwie zlaczki czekaja jeszcze na potencjalnych chetnych - kto pierwszy ten lepszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum