Stopień nurkowy: Full Cave
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: AK Pomógł: 4 razy Wiek: 57 Dołączył: 17 Wrz 2007 Posty: 429 Skąd: Ottawa Ontario
Wysłany: 08-12-2008, 16:44
Ja mam zamiar zrobic kilka dla siebie ale ile to mnie wyniesie to niemam narazie pojecia.
Wydaje mi sie ze w Polsce powinno wyjsc taniej niz w Kanadzie (wysylka, plus VAT czy co tam jeszcze sie w kraju kasuje)
nadruk wytrzymuje 2 lata dosc intensywnego uzytkowania (ok. 100 cykli prania), jesli jest mniejszy to wiecej. koszulki rewelacyjnej jakosci - nie znalazlem takich w sklepach... wady: byc moze robia je chinskie dzieci - tego nie wiem .
osobiscie zamierzam znow zamowic kilka wzorow, w tym rowniez ewolucyjny
Wysłany: 10-12-2008, 20:03
Te_Pe napisał/a:
jeśli ktoś ma lepszego nurka rec
nie mam pod ręką, ale taki "scubaprowski" czy "oceanprowski" pływający w pionie z wielgachnym nożem na łydce, wiszącą konsolą i gestem kciuka uniesionego do góry, co go czasem na klapę auta naklejają byłby właściwy ...
_________________ Pozdrawiam
Piotr "Beeker" Braune
diabetesdivers.com
Klub Płetwonurków PASKUDA przy Politechnice Lubelskiej
Stopień nurkowy: IANTD nTMX Pomógł: 10 razy Wiek: 63 Dołączył: 31 Sty 2006 Posty: 339 Skąd: Kraków
Wysłany: 10-12-2008, 20:17
Beeker napisał/a:
Te_Pe napisał/a:
jeśli ktoś ma lepszego nurka rec
nie mam pod ręką, ale taki "scubaprowski" czy "oceanprowski" pływający w pionie z wielgachnym nożem na łydce, wiszącą konsolą i gestem kciuka uniesionego do góry, co go czasem na klapę auta naklejają byłby właściwy ...
ktoś mi kiedyś daaawno nawet takiego przysłał..... ale odszedł wraz z 40GB innych danych w krainę wiecznych bitów...
o ile masz go w wektorze, to prześlij na PW, please...
Stopień nurkowy: leń Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 156 Skąd: Łódź
Wysłany: 11-12-2008, 09:31
Tomek Tatar napisał/a:
Z tego co wyczytałem na tej aukcji, to nie jest wymagana grafika wektorowa
No niby nie jest tylko masz do dyspozycji A4 na nadruk...
a jak wydrukujesz ten plik na A4 to jest bardzo spikslowany... z takim stosownym cieniem... w wektorze unikasz takich niespodzianek...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum