Byłem,widziałem ,klamory miałem w bagażniku na parkingu przed kinem i nie wiem czy mogę zaliczyć to jako najpiękniejsze nurkowanie.
Polecam,super!!
Pozdrawiam
Marek
Stopień nurkowy: T2
Stopień instruktorski: IT Pomógł: 6 razy Wiek: 49 Dołączył: 23 Cze 2008 Posty: 521 Skąd: Warszawa
Wysłany: 19-04-2009, 22:55
Marek Łącki napisał/a:
Byłem,widziałem
Ja też byłem wczoraj, ale się zawiodłem Widziałem lepsze filmy podwodne, a tutaj cały czas tylko te mątwy i mątwy. Dla mnie ten film wyglądał jak jakieś niewykorzystane fragmenty z innego filmu. Moim zdaniem - za mało różnych gatunków, ale ja jestem wybredny
Ja bym dodał jeszcze kilka ciekawych informacji.
Żółw przy jedzeniu meduz zmyka oczy.
O rybach które żyją w swoich norkach nie wypływając na zewnątrz i naukowcy do dzisiaj nie wiedzą czym się żywią.
O rekinie dywanowym który nie lubi pływać a woli pełzać.
O rekinach wielorybich gustujących w ikrze .
Mógłbym jeszcze wymienić kilka ciekawostek o których ja nie wiedziałem.
Myślę że każdy po obejrzeniu tego filmu dowie się czegoś nowego,a poza tym 3D robi swoje - czujesz się jakbyś tam był.
Pozdrawiam
Marek
Stopień nurkowy: ARTmx
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2766 Skąd: w-wa
Wysłany: 20-04-2009, 10:41
Ja zabieram syna w najbliższy weekend, niech sobie chłopak zanurkuje z Centrum Nurkowym IMAX, które jako jedyne dopuszcza do nurania osoby poniżej 4 roku życia
_________________ Pozdrav
"And remember; any diver can abort any dive at any time for any reason."
Moja strona www.podlustremwody.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum