Stopień nurkowy: NTMX
Wiek: 53 Dołączył: 26 Mar 2009 Posty: 151 Skąd: Władysławowo
Wysłany: 05-06-2009, 13:40
Witam wszystkich!
Mam pytanie: czy ktoś z was zamówił kiedykolwiek sprzęt nurkowy za pośrednictwem www.lucasdivestore.com ? Rozważam zakup nowego komputera a ceny na tej stronce są bardzo atrakcyjne.
Z góry dziękuję za informacje i pozdrawiam!
Stopień nurkowy: NTMX
Wiek: 53 Dołączył: 26 Mar 2009 Posty: 151 Skąd: Władysławowo
Wysłany: 18-06-2009, 10:49
Niestety po skrupulatnych poszukiwaniach nie znalazłem Vytek-a taniej niż w Lukasdivestore. Gdybyś jednak posiadał informacje o możliwości tańszego zakupu w kraju to był bym bardzo wdzięczny.
Witam, czy ktoś z Was ostatnio zamawiał coś w lucasdivestore? W zeszłym tygodniu kupiłem u nich komputer i po tygodniu status zamówienia się nie zmienia "w realizacji", na maile nie odpowiadają i również nie mogę się do nich dodzwonić. Czy ktoś z Was miał podobne problemy z tym sklepem?
Pozdrawiam
Tak, wszystko ok. Udało mi się dodzwonić i we środę wysłali kurierem DHL, a we czwartek już był u mnie. Trzeba się więc tylko uzbroić w cierpliwość no i zdecydowanie dzwonić bo na miale do tej pory nie dostałem odpowiedzi.
Lepszy jest podobno divezone.pl. Ja osobiście nie kupowałem jeszcze przez internet ale analizowałem i lukadiverstore i divezone i na tym drugim jest większy wybór, lepsza możliwość dopasowania sprzętu do niestandardowej budowy ciała, możliwość zwrotu i kupowania na raty. Zachęcam, bo to dobra alternatywa.
Stopień nurkowy: Tmx, Cave and Wreck
Stopień instruktorski: IANTD IT, TMX, Cave
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 399 Skąd: Szczecin
Stopień nurkowy: Adv TMX Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lis 2007 Posty: 588 Skąd: Belgia
Wysłany: 29-06-2009, 20:16
tripoli napisał/a:
Lepszy jest podobno divezone.pl.
Podobno. Kupowalem w obu, w obu bez zarzutu, acz w divezone kupowalem drobnostki, w lucasie wieksze rzeczy. Kupowalem tez u nich fizycznie w sklepie i mile to wspominam - obsluga z kawa, mila, profesjoanalna, na miejscu warsztat wiec mozna np za dlugie sruby od reki przyciac. Wybor w realu duzy, sklep porzadnie prowadzony i jeszcze da sie negocjowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum