Wysłany: 05-08-2009, 22:21 15-18.IX.2009 GUE DIR Fundamentals
Spontaniczne LAST MINUTES Fundy w terminie 15-18 września na Koparkach. Wszelkie życzenia nowych uczestników mogą zostać spełnione poza zmianą terminu. Jeśli chodzi o mnie - to pod koniec lipca przeszłam u Wojtka chrzest bojowy na warsztatach z pływalności oraz technik poruszania. Od tego momentu "ześwirowałam" na punkcie nurkowania. Stąd przechwyciłam od razu pierwszy wolny termin, który się pojawił. Jeśli chodzi o partenrów Fundowych - zależy mi na pozytywnych wibracjach zarówno na brzegu, jak i pod wodą (typ "macho - jestem the best" trudno znoszę). Fundy w gronie płci pięknej - to byłoby fajne przeżycie. Może udałoby nam się zagadać Wojtka chwilami. Uwaga: pod wodą potrzeba się do mnie uśmiechnąc co najmniej dwa razy na nurkowanie - inaczej zamykam sie w sobie . Wojtek coś o tym wie.
Piszcie, jeśli macie jakiekolwiek pytania. Jestem pewna, że to będą energiczne Fundy!
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-08-2009, 06:28
Hej.
Ze swojej strony dodam, że chodzi tu o Fundy w wersji "rec" (rekreacyjne), czyli m.in. preferowana pojedyncza butla - takie "lżejsze" szkolenie .
Pozdrawiam,
Wojtek
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Co trzeba sobą reprezentować w sensie nurkowym (poza "pozytywnymi wibracjami zarówno na brzegu, jak i pod wodą" ) żeby do takiego szkolenia przystąpić?
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 06-08-2009, 21:34
leh napisał/a:
Hej,
Co trzeba sobą reprezentować w sensie nurkowym (poza "pozytywnymi wibracjami zarówno na brzegu, jak i pod wodą" ) żeby do takiego szkolenia przystąpić?
Witaj.
Formalnie:
-trzeba mieć ukończone 16 lat
-trzeba posiadać min podstawowy stopień uznanej organizacji nurkowej
Kurs robimy w sprzęcie skonfigurowanym zgodnie z zasadami DIR.
To co najistotniejsze (z mojego punktu widzenia) to chęć do samodoskonalenia się i otwartość na czasem mocno nietypowe podejście do nurkowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum