Stopień nurkowy: T2
Stopień instruktorski: IT Pomógł: 6 razy Wiek: 49 Dołączył: 23 Cze 2008 Posty: 521 Skąd: Warszawa
Wysłany: 23-08-2009, 20:03 Po zajęciach Adv. Nitrox nad jez. Piłakno
Witam,
Miałem przyjemność w ten weekend po raz kolejny nurkować z Radkiem i Kangurem... Jakoś mam wrażenie, że Panowie byli mocno zmęczeni po zajęciach, co udało się uchwycić obiektywem...
Wysłany: 24-08-2009, 07:36
A ja ich rozumiem. Jestem właśnie w trakcie kursu Adv. EAN i wiem jaka zatyrka jest pod wodą. Na pierwszych zajęciach instruktor przetrzymał nas pod wodą 100 minut! Ci co mają ten kurs wiedzą, że to nie zabawa. Harówa jakich mało. Kolejne nurkowanie tego samego dnia i 80 minut kręcenia, przepinania, drillowania itp. Masakra!
Tym bardziej Panowie, gratuluję!
Stopień nurkowy: T2
Stopień instruktorski: IT Pomógł: 6 razy Wiek: 49 Dołączył: 23 Cze 2008 Posty: 521 Skąd: Warszawa
Wysłany: 24-08-2009, 23:06
jacekplacek napisał/a:
Czyli a(d)wansowali do grona noszących stejdże?
Moje niedopowiedzenie w pierwszym poście! Tak, obaj Panowie zdali egzamin i przeszli pozytywnie cały kurs. Mogą sobie teraz oddychać _niemal_ czym chcą i to zarówno z pleców, jak i ze stejdża
Na tym zdjęciu widać, jak w środku nocy spać mi nie dawali tylko planowali nurkowania, MODy jakieś liczyli, EADy wyznaczali...
Partnerska próba przymocowania mikrokarbińczyka do stejdża:
Nie obyło się bez wchodzenia do wody:
Przed padnięciem ze zmęczenia...
Ale w końcu zasłużone kwity są:
(Część zdjęć z pierwszej części kursu nad jez. Białym k. Gostynina)
P.S. Czy ktoś jeszcze zauważył, że Kangur na koszulce ma napis "DCS" i cośtam dalej?
Trochę kiepskie te nurkowanie, jak na zaliczenie kursu na Hanczy:/Ile czasu trwało bo chyba niezadługo. Z którego parkingu nurkowaliscie? Czas spędzony na gł operacyjnej mówiąc delikatnie, niepowala. Poza tym może i całe deco ok ale wyjazd z 6 m w tak krótkim czasie mnie zabolał
Ostatnio zmieniony przez fazinsk dnia 25-08-2009, 17:08, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum