Stopień nurkowy: IAND Adv.Rec.Tmx Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 10 Paź 2006 Posty: 437 Skąd: Złocieniec/Szczecin
Wysłany: 25-10-2009, 09:21
Ale z tego co wyczytałem nie będą honorować gwarancji na lampy salvo zakupione przed 01.października.2009.
chyba że coś pokręciłem
Cytat:
Next question... 'Are you doing Salvo warranty work?' Well, kinda and not really. Basically any Salvo (or Leviathan) lights purchased after 01.OCT.09 will have an honored one year Light Monkey warranty.
Stopień nurkowy: Tmx, Cave and Wreck
Stopień instruktorski: IANTD IT, TMX, Cave
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 399 Skąd: Szczecin
Wysłany: 26-10-2009, 17:37
Najważniejsze, że znowu będą sprzedawać porządne latarki w rozsądnej cenie. 21 Watt z czasem świecenia 5 godz wychodzi ok 3700 zł czyli podobnie co YD.
Stopień nurkowy: Full Cave
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: AK Pomógł: 4 razy Wiek: 57 Dołączył: 17 Wrz 2007 Posty: 429 Skąd: Ottawa Ontario
Wysłany: 26-10-2009, 21:14
Mam nadzieje ze nieskonczy sie jak z Leviathan. Wyglada na to ze musieli prawnie dogadac sie z Halcyon.
maciejmlejnek napisał/a:
No właśnie te nie zdecydowane i tak i nie sugeruje tzw niepełną gwarancję czyli, że naprawią to co im się chce.
Tak zgadza sie ale z tymi sprzedanymi przed 1 pazdziernika wszystkie po niema problemu.
Niema sie co chlopaka dziwic w koncu niemaja nic wspolnego z poprzednia firma poza tym ze pracowali w niej.
Barry zostawil ich z niezlym bigosem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum