Stopień nurkowy: a
Ilość nurkowań rocznie: 1
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: PawelW Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 12 Paź 2007 Posty: 448 Skąd: Pniewy
Wysłany: 19-02-2010, 10:55
Syrenka_013 napisał/a:
4. czy w GUE ucza noszenia kilku zapasowych masek?
bo przeciez jak przyjdzie fala to ta maska na czole... no... chyba, ze to zdjecie z OWD...
jest nawet przysłowie o nurku z maską na głowie ale jak widac na kursie GUE ... zresztą Radkowi udaje się pęknie pokazywać walory GUE słowem i wizerunkiem ....
Odnoszę wrażenie, że wszystko już w tym temacie zostało powiedziane.
Nie wydaje mi się by wątek należało kasować, ale też nie widzę istotnego powodu by warto było go dalej rozwijać. Jeśli jednak nasuwają się Wam jakieś przemyślenia ogólniejszej natury, proponuję założyć nowy temat.
_________________ W gruncie rzeczy nie chodzi wcale o to co umiesz, lecz o to w jaki sposób korzystasz ze swoich umiejętności.
Stopień nurkowy: T1+,C2,DPV1/Av.TMX
Ilość nurkowań rocznie: 180
Stopień instruktorski: TDI TMX
Ubezpieczenie: DAN PROSLV
Oznaczenie stage: HUBI Pomógł: 10 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Wrz 2008 Posty: 877 Skąd: Svärtinge, Szwecja
Wysłany: 20-02-2010, 17:08
Myślę, że najlepiej będzie, jak usiądziemy sobie przy kawie czy coli w trójkę, czy nawet w czwórkę i wyjaśnimy sobie wszystko. Bardzo mi przykro, że zespół "delta" przestał istnieć. Jeszcze bardziej, że stało się to w taki sposób, który spowodował wzajemne żale i pretensje. Wciąż mam nadzieję, że można jeszcze wszystko odkręcić.
Nie jestem świadom wszelkich zdarzeń, które spowodowały obecną sytuację, szczególnie, że w trakcie "zaliczeniowego" nurkowania Jacka i Radka leżałem w szitalu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum