Stopień nurkowy: ARTmx
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2766 Skąd: w-wa
Wysłany: 02-03-2010, 18:13
Konrad Dubiel napisał/a:
Założyć konto na Vimeo i nadusić guzik 'Download'.
Nie wiem czy tylko mi, ale ostatnio po naciśnięciu tego linka film otwiera mi się w przeglądarce, i ściągnie działania tylko po kliknięciu na link prawym klawiszem i "zapisz jako". Ktoś jeszcze tak ma, albo zna przyczynę takiego stanu rzeczy?
_________________ Pozdrav
"And remember; any diver can abort any dive at any time for any reason."
Moja strona www.podlustremwody.pl
Stopień nurkowy: IANTD Trimix
Stopień instruktorski: IANTD Normoxic Tmx
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 2 razy Wiek: 47 Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 492 Skąd: Warszawa
Wysłany: 02-03-2010, 21:00
Plotek napisał/a:
Konrad Dubiel napisał/a:
Założyć konto na Vimeo i nadusić guzik 'Download'.
Nie wiem czy tylko mi, ale ostatnio po naciśnięciu tego linka film otwiera mi się w przeglądarce, i ściągnie działania tylko po kliknięciu na link prawym klawiszem i "zapisz jako". Ktoś jeszcze tak ma, albo zna przyczynę takiego stanu rzeczy?
Pewnie masz ustawione takie zachowanie firefoxa dla danego typu pliku - zmienić to można w Opcjach/Aplikacjach.
Pozdr,
~S
_________________ Someday we are all gonna di(v)e..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum